Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Fotoverslag: Grande Opening Meesters in de Tuin

NIEUWS
MARKT & ACTUEEL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Alberto Palsgraaf & Willemijn van Iersel, maandag 14 oktober 2024
291 sec


Wij waren erbij, de Grande openingsavond van Meesters in de Tuin. Heb jij het moeten missen? Geen probleem, dankzij dit fotoverslag heb je -een beetje- het gevoel alsof je er toch bij was!


Lucien Douwes van Drop, Myrthe en Thomas Jacobs van Poolmotive. Drop is een Finse spa in een vorm van druppel, gefocust op minimalistisch design. Eerste keer op de MidT, en heeft al leuke belangstelling ontvangen. Poolmotive was de eerste dealer in Nederland van Drop, die het design omarmde.

Arie Bal, Elize van den Berg (Inspyrium) en Thijs Folders (beide heren van Ebben) spelen een thuiswedstrijd. Super prestatie geleverd met het aankleden en vergroenen van de Meesters in de Tuin.

Niels Haverkort, SepSmeets, Glenn bloemen en Robert van der Maat zijn Team Starline Pool. Hopen op een leuke, gezellige avond met belangstellende meesters. Signature is de naam voor hun nieuwe maatwerk zwembaden.

Jacob de Vries, Remco Keijzer en Peter de Vries van vanBach. Ze tonen op Meesters in de Tuin vouwwanden voor binnens- en buitenshuis, buitenverblijven etc.

Bij Wellness Tuinier presenteren ze een nieuwe oplossing wanneer tuineigenaren geen garage of tuinhuis hebben om de technische ruimte van een zwembad in kwijt te kunnen. Een complete turn-key geïsoleerde technische ruimte, in een houten huisje wat qua looks helemaal past bij de "latjes trend" van nu.

Sander Brouwer van All Season Grass/Kunstgrasboer, staat voor het eerst op MidT. 'Het zijn gewoon leuke dagen om het seizoen meekleurende kunstgras te promoten...!' Willemijn van Iersel vraagt hem uiteraard het hemd van het lijf.

Bij Ebben spelen ze een thuiswedstrijd. Sander de Klerk: 'We laten zien dat we goed zijn in mooie meerstammige, ook hoog opgaande, zodat je in kleinere tuinen daar ook mee kan werken. Maar we zien hier ook een rol voor onszelf om meer kennis te delen over klimaatadaptieve beplanting en bomen.'

Bij Luca Lifestyle worden live op de beursvloer de welbekende lichtgewicht potten handbeschilderd(!) door kunstenares Marianne Roelofs. De potten blijven beschilderd gegarandeerd ook enkele jaren mooi als ze buiten in de tuin staan.

Marcel Donker en Rogier van Oosterzee van Richard Brink. Bekend van de drainagegoten van staal. Oerdegelijk en altijd mooi. Nieuw van Richard Brink: cortenstaal bloemenbak met een windscherm van zonnepanelen. Binnenkort meer te lezen in De Hovenier.

Drukte bij EcoStyle. 'Tof om te zien hoe het bewustzijn over een gezonde bodem toeneemt en dat zowel professionals als tuinparticulieren duurzamere keuzes willen maken.'

Meesters in de Tuin zou Meesters niet zijn zonder live cooking op zo’n beetje iedere hoek van de beursvloer. Luxe broodjes hamburger, friet met truffelmayo, garnalen van de grill en nog veel, veel meer...!

Frederik Vanpevenaeyge en Arthur Nevejan van Wünder. Mooi modern en speels tuinmeubilair. Erg knap, ze zijn pas vanaf 2020 bezig...!

Anne Der Kinderen, Lizzy Anker, Demi Traarbach, Lars Crooijmans en Mike Thijssen van The Art of Living. 'We laten ons vandaag verrassen.'

Martin geanimeerd in gesprek met Tynke van den Heuvel van Studio Wae over de nieuwe sedum tegel. Passend in het bekende Studio Wae design.

Bart Schenk en Stephane Schregardus van Boomhut Boris pakken extra groot uit. Op vrijdag en zaterdag mogen kinderen uitgebreid in het houten avontuur! Laat je verrassen!

John Willemsen, Frank Raadhuis en Jan Pieter Kalisvaart. Eerste Meesters in de Tuin voor Jan Pieter, die net een maand bij Infogroen werkt. Hij noemt het een gezellige en betrokken vakbeurs.

Kevin Flux en Michael Flux van -je raad het nooit- Flux d'eau, eerste keer op MidT. Wateropslag van regenwater voor wc en wasmachine. Staan er om iets om bekender te worden. Wij wensen ze alvast veel succes.

Jesse van den Brink, Jesse Roozeboom, Leo Kodde, Anton Verlek, Maarten van Eeden bemannen de stand van Become-IT. Zij staan er voor de gezelligheid, de contacten en het goud in een gloednieuwe stand.

Thijs Woestenburg van Galaton in gesprek met Pim Langens van Langens Hoveniers - Prachtige Stijlvolle Unieke Tuinen en buitenheer Stefan Selten in een gehele nieuwe stand met vijf kleuren lang formaat.

Mascot Workwear is er met Angelo Heeren en Rik van de Broek, die weer de grootste lol hebben. Customized line is helemaal het nieuwste van het nieuwste. Customized betekent simpelweg dat je krijgt wat je aantrekken wil, maar met meer stretch, sterker en lichter.

Er zijn uiteraard ook druk bezochte lezingen.

MSK SunSquare is ook nieuw op MidT. Unieke van dit zonnezeil is dat het kan uitklappen. Gepatenteerd systeem, dus uniek in zijn soort. Huub Voogd, Ismay van Lieshout-Voogd en Julian van Aalten zijn er voor alle vragen.

Bij RUBI laat Roy Ansems de nieuwste zaagtafel zien, de RUBI DT-250. Met een klik op de knop is deze zaagtafel om te toveren tot steekwagen wat hem super makkelijk transporteerbaar maakt. Het zaagblad heeft een 250 diameter, tafel zelf heeft 2,5 pk motor. Door het pyton systeem wordt het water naar de tegel toegebracht.

Fleur Fassbender en Chantal Spijker MBI De Steenmeesters. Eerste keer op MidT. Het compleet Nederlandse product GEOCERAMICA is in samenwerking met Koninklijke Mosa gemaakt en voor binnen en buiten. In alle maten. Op naar een succesvolle avond.

Nico Wissing van NL Greenlabel houdt tijdens MidT het publiek een spiegel voor: ethisch en estetisch.

Bram Lips van LipsGroen Hovenier, Ing. Gerwin te Velde, Hans Eildert Van der Wijk en Bart van der Veen ECOstyle. De enige met 100% volledige organische smetstoffen met micro-organismen. Volgend jaar op Hardenberg komen ze met een nieuwe ontwikkeling. Alles binnenkort te lezen in De Hovenier.

Links Fien Van Rentergem en Loen Lepoutre van Pouleyn, de moedermaatschappij van DJS hekwerken. Naast hen staan van DJS Björn Hermanussen en Bart Brinkhuis. Ze promoten de Pouleyn houten poorten met aluminium platen als synergie van beide bedrijven.

Rob van der Wolf, Daniëlle Beukelaar, Donovan Burk en Dario Burk. Zij staan op MidT om een lijn planken te tonen, die je kunt buigen. Dat kan vooraf, maar ook op locatie. Een echte primeur, deze Supradeck Hollywood en de Supradeck DURA / AZEK lijn van Kerama.

Bram en Henk Nooijen van Life-Steel zijn de eerste keer present op MidT. Ze zitten in de in paardenstallen, en dan is het kleine stap naar... buitenkeukens? Zo denken zij er in ieder geval over. Wij zijn alvast nieuwsgierig!

Alweer nieuwe gezichten! Jord koers en Mike Meijer, ook al voor het eerst. Ze zijn op de beurs om ontwerpers, hoveniers en tuinarchitecten bekend te maken met het platform koers.shop.

Griffioen Wassenaar is er volgend jaar ook bij...? Joris van Tol en Stefan Verbunt nemen in ieder geval deze editie een kijkje en proeven de sfeer.

Desiree De Winter, Gijs van Gemert en Sil van Duijnhoven van ADEZZ zijn we ook tegen het lijf gelopen! Ze presenteren op Meesters in de Tuin vier nieuwe lijnen plantenbakken, met nieuwe kleuren en een nieuwe structuur van de coating. Helemaal klaar voor seizoen 2025!

Esther van den Winkel van Ecri Living. Schitterende keramische potten, gemaakt in Katwijk aan Zee. Hun eerste MidT bevalt uitstekend. Ze krijgen geweldige leuke reacties. Dat snappen wij wel!

Bram Godrie, Thijs Adriaensen en Juriaan van Keulen van Mopriwand. 'De enige wand waar je stil van wordt... Tenminste, dat denken de buren!' Geluidsabsorberende schermen voor tuin, sport en openbare ruimte.

Drukte op de gezamenlijke stand van Dutch Luxury Garden Concepts, Veraluxe en In-lite.

Jesse Garritsen en Stefan Vos van Staallokaal. Lekkere vibe, mooi staal, helemaal top. Hebben 't Lekker druk, en spreken veel goede potentiële klanten.

Gertjan van den Berg en Joris van den Berg, samen zijn ze de terrasbouwers.nl Eerste keer Meesters in de Tuin en vinden het super leuk om erbij te zijn. Gertjan word blij van mooi werk maken en dat kan alleen met goede spullen en materialen. De terrasbouwers.nl zijn nu twee jaar bezig met veel werkplezier en mooie projecten. Gertjan en Joris zijn voor zichzelf begonnen, omdat ze wel klaar waar met meters maken voor weinig.

Jordi Jans van Major Garden, nu twee jaar actief in de business en nu al op Meesters in de Tuin. Gespecialiseerd i stalen en aluminium poorten. Sinds kort ook dealer van het nieuwe Nederlandse gevelbekledingsmerk, CladX. De innovatie op gebied van stene, klikbare gevelbekleding. Major Garden introduceert het, als de eerste dealer op deze beurs. CladX word geproduceerd door Luxcom.

Boy Witte, Anouk Hoekstra en Chris Witte van VerdiVista (vlnr).
Het gloednieuwe Amsterdamse pottenbedrijf VerdiVista had een prominente plek op de beurs. Je kon niet om de bijzondere pot heen want hij stond direct bij de ingang rondjes te draaien. Elke plantenbak is zorgvuldig ontworpen en vervaardigd in Nederland, met superieur vakmanschap en innovatie als uitgangspunt.

LOGIN   met je e-mailadres om te reageren.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Tuinmachineshow Dagen bij Lozeman Tuinmachines
donderdag 24 oktober 2024
t/m zondag 8 december 2024
Hovenierscafé over bedrijfsovernames
woensdag 30 oktober 2024
Recreatie Vakbeurs: 12 - 14 november in Evenementenhal Hardenberg
dinsdag 12 november 2024
t/m donderdag 14 november 2024
Fleetexpo
woensdag 13 november 2024
t/m donderdag 14 november 2024
Redsun Relatiedagen: registratie is nu geopend
donderdag 14 november 2024
t/m vrijdag 15 november 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
Green Industry Profile
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Groenversneller
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER