Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Deze innovaties tref je aan op De Groene Sector Vakbeurs 2024

ADVERTORIAL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Ralf Pijnenburg, maandag 1 januari 2024
125 sec


Meer dan driehonderd exposanten presenteren zich op De Groene Sector Vakbeurs 2024, die op 9, 10 en 11 januari wordt gehouden in Evenementenhal Hardenberg. Jaarlijks komen gemiddeld zestienduizend professionals uit de sector op de driedaagse vakbeurs af. We vroegen deelnemers wat zij op deze driedaagse beurs laten zien en waarom je een beursbezoek niet mag overslaan.

Wildkamp deelt tips over duurzaam waterbeheer.
Wildkamp deelt tips over duurzaam waterbeheer.

Wildkamp deelt tips over duurzaam waterbeheer

Wildkamp presenteert innovatieve oplossingen als het gaat om optimalisatie van waterhuishouding in groenvoorzieningen. Op de stand laat het bedrijf zien hoe we samen kunnen bijdragen aan efficiënt waterbeheer in de groene sector. Als hovenier alles weten over beregening en hergebruik van regenwater in de groene omgeving? Wildkamp nodigt jou, hovenier, uit om deel te nemen aan een van de interactieve kennisevents 'Waterbeheer in de groene omgeving: hoe doe je dat?' Tijdens de kennisevents deelt Wildkamp innovatieve oplossingen en praktische tips over duurzaam waterbeheer.


.

VisionMobile Projectopname-app

InfoGroen Software is partner van hoveniers, groenvoorzieners en boomkwekers die meer efficiency willen in hun bedrijfsvoering en hun klanten professioneel willen benaderen. Voor ieder bedrijf is er een passende oplossing. EasyVision voor de fijnhovenier, GroenVision voor de hovenier/groenvoorziener en Enterprise voor bedrijven met meerdere vestigingen. Op de beurs presenteert men de nieuwe VisionMobile Projectopname-app. Met deze app kun je snel en meteen op de projectlocatie extra werk en de hoeveelheden opnemen en kleine projecten offreren. Je kunt op je mobiel of tablet nieuwe klanten en projecten toevoegen en direct bij deze projecten de te verrichten werkzaamheden opnemen.


Het paneel wordt gemaakt van houtvezels, houtmeel en cellulose.

Joosten Groep als verbinder

Joosten Groep gelooft in een nieuwe infracultuur en brengt opdrachtgevers, bedenkers, makers en doeners samen. Daarbij horen producten die klaar zijn voor de toekomst. Ontdek bijvoorbeeld het natuurlijke, volledig composteerbare groendak, of producten voor innovatief watermanagement. Van idee tot realisatie, Joosten streeft ernaar om duurzame en functionele oplossingen te bieden die de leefomgeving verrijken en optimaliseren. Nieuw is het JSTN Secal Light Paneel: een lichtgewicht systeem voor groendaken dat volledig uit natuurlijke materialen bestaat. Het JSTN Secal Light Paneel wordt gemaakt van afval van de Duitse bosbouw. De panelen blijven decennialang goed.


.

De Schouten Maver M1302

Op De Groene Sector Vakbeurs kunnen bezoekers een nieuw product verwachten van Schouten Machines: een nieuwe, kleinere variant van de Schouten Maver M1803. Daarnaast is ook een verticuteermachine op de stand te zien: een Rabbit RD1545. De Maver M1302, een multifunctionele maai-verticuteermachine, is een compacte uitvoering voor verticuteren, gras maaien en bladeren oprapen in één handeling. De maaibreedte van de maai-verticuteermachine bedraagt 1,3 meter; de totale breedte bedraagt slechts 1,5 meter. De opvangcontainer heeft een inhoud van circa 2 kubieke meter en kiept af op een hoogte van circa 1,80 meter. De Maver M1302 heeft een halfgedragen ophanging en is zo geconstrueerd dat de maai-verticuteermachine nagenoeg het spoor van de trekker volgt.


.

Griffioen: 6,5 miljoen planten in 800 soorten

Griffioen Wassenaar beschikt over circa 6,5 miljoen planten in 800 soorten. Alle planten worden duurzaam en in P11 gekweekt; dit geeft zwaardere planten en minder uitval. Vasteplantenkwekerij Griffioen presenteert de volgende zaken:


1) Mogelijkheid tot stukslevering van planten van de P11-kwaliteit. Het leveren van planten zonder plastic pot, indien gewenst op locatie, is een duurzame optie.
2) Griffioen-meststof. Vanaf 2024 levert Griffioen een speciaal voor vaste planten samengestelde organische voeding die in zakken van 25 kilogram op de markt wordt gebracht.
3) Kennis en advies. Bij Griffioen kun je terecht voor maatwerkadvies, onder andere op het gebied van onderhoud, beheer, ontwerp en toepassing van vaste planten.


.

Michel Oprey & Beisterveld: nieuwe outdoor collectie

Michel Oprey & Beisterveld presenteert de nieuwe outdoorcollectie en bijbehorende outdoorbrochure. Verder zijn er op de beurs leuke beursacties en kunnen bezoekers zich aanmelden voor de open dagen die georganiseerd worden op maandag 15 en dinsdag 16 januari 2024.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Foire de Libramont
zondag 28 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
Demo Forest 2024
dinsdag 30 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
PlantariumGroen-Direkt Najaarseditie 2024
woensdag 21 augustus 2024
t/m donderdag 22 augustus 2024
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Future Green City 2024 in Utrecht
maandag 23 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Groenversneller
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER