Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Zero-emissie paviljoen keert terug naar GTH

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Willemijn van Iersel, donderdag 7 juli 2022
82 sec


Verder tweedekans paviljoen en innovatiepaviljoen

Naast ruim 5.000 nieuwe trekkers, machines en gereedschappen zijn er ook paviljoens over actuele onderwerpen en innovatieve oplossingen voor de agrarische en groensector te vinden op AgroTechniek Holland (ATH) en GroenTechniek Holland (GTH).


Beursmanager Willem Bierema: 'Zo is er een Zero Emission Paviljoen met een breed scala aan gereedschappen en werktuigen aangedreven door accu's of waterstof. Ook is er een Zo Goed Als Nieuw Paviljoen met jong gebruikte machines en een Paviljoen Grenzeloos Innoveren, waar innovatieve technieken en actuele oplossingen voor strengere regelgeving rondom stikstof, mest en milieu te zien zijn.'

Twee in één

ATH en GTH vinden voor het eerst tegelijk en naast elkaar plaats, van woensdag 14 t/m zaterdag 17 september in Biddinghuizen. Bezoekers kunnen overzichtelijk en gericht alles vinden wat bij hun interesse past, omdat de stands van bijna 300 deelnemers zo zijn ingedeeld dat beide beurzen hun eigen identiteit behouden. Met één toegangskaart kan de bezoeker beide vakbeurzen inclusief alle paviljoens bezoeken én de machines op de demonstratieterreinen zelf berijden en testen.

LEES OOK

Zero Emission Paviljoen

De opmars van elektrische en waterstof machines is allang geen nieuw nieuws meer. Toch komen er ieder jaar weer nieuwe machines op de markt, die net even sneller werken en langer mee gaan dan haar voorgangers. In Paviljoen Zero Emission een breed scala aan elektrische gereedschappen en werktuigen, waaronder handmaaiers, zelfrijdende grasmaaiers, bosmaaiers, kettingzagen, robotmaaiers, ATV's, utility voertuigen, shovels, trekkers en bestelauto's, allen aangedreven door accu's of door waterstof. Elke machine komt in actie tijdens demonstraties en wordt toegelicht.


Sinds corona is supply chain van fabrikanten danig verstoord, wat vaak resulteert in lange levertijden van nieuwe machines

Zo Goed Als Nieuw Paviljoen met jong gebruikte machines

Sinds corona is supply chain van fabrikanten danig verstoord, wat vaak resulteert in lange levertijden van nieuwe machines. Een hovenier die snel een nieuwe machine nodig heeft, is aangewezen op demo- of jong gebruikte machines. Op de beurs is in samenwerking met Agritrader het Paviljoen Zo Goed Als Nieuw, waar exposanten hun zo goed als nieuwe machines voor de agrarische en groensector kunnen inbrengen.


Paviljoen Grenzeloos Innoveren

De agrarische sector heeft te maken met voortdurend strenger wordende wet- en regelgeving op het gebied van stikstof, mest, milieu, dierenwelzijn en watermanagement. Dit begrenst de huidige agrarische bedrijfsvoering, maar door innovatieve technieken kunnen deze grenzen verruimd worden. In het Paviljoen Grenzeloos Innoveren laten we in samenwerking met Nationale Proeftuin Precisie Landbouw (NPPL) innovatieve technieken en actuele oplossingen zien die nu al beschikbaar zijn en voldoen aan de strengere wet- en regelgeving.


LEES OOK

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Foire de Libramont
zondag 28 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
Demo Forest 2024
dinsdag 30 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
PlantariumGroen-Direkt Najaarseditie 2024
woensdag 21 augustus 2024
t/m donderdag 22 augustus 2024
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Future Green City 2024 in Utrecht
maandag 23 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Groenversneller
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER