Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

VHG presenteert jaarplan 2022 en zoekt een nieuwe directeur

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Willemijn van Iersel, vrijdag 18 februari 2022
62 sec


Groen licht voor jaarplan en begroting 2022

Het nieuwe VHG-bestuur is afgelopen dinsdag voor het eerst samengekomen met de VHG Ledenraad. Tijdens deze vergadering is het jaarplan voor 2022 en bijbehorende begroting goedgekeurd. Uit het jaarplan blijkt dat de branchevereniging wil inzetten op versterking van het verenigingsbureau. Dit houdt onder andere in dat er een nieuwe directeur moet komen.


De VHG laat weten dat de eerste vergadering in een positieve en constructieve sfeer is verlopen. Zo was de Ledenraad positief over de voorgestelde investering in de formatie van het verenigingsbureau onder leiding van een nieuwe directeur. Eerdere plannen van de VHG richten zich nog op het aantrekken van een part-time verenigingsbureau manager. Van die koers is nu officieel afgeweken; de ambitie is een nieuwe fulltime directeur.

Verder ligt in het jaarplan voor 2022 de focus op een goede invulling van de lopende dossiers en activiteiten. De versterking van het verenigingsbureau zal niet alleen bestaan uit een nieuwe directeur aantrekken. Er wordt ook ingezet op: communicatie, relatiebeheer, helpdesk en ondersteuning van de beleidsadviseurs. 'In de activiteiten en dienstverlening krijgen zowel de brede lobby als de individuele ondersteuning van de leden alle aandacht. Ook kunnen de thema's van de specifieke ledengroepen op passende ondersteuning rekenen,' aldus de VHG.

Eerdere plannen van de VHG richten zich nog op het aantrekken van een part-time verenigingsbureau manager, van die koers is nu officieel afgeweken

Meerjarenplan

Dit najaar wordt een meerjarenplan voor 2023 - 2025 gepresenteerd. Jaarlijks zal VHG een grondige afweging maken in de onderwerpen, activiteiten en vertegenwoordigingen. Zo zal er meer focus worden aangebracht in de dienstverlening.


Directeur

Sinds 2009 vervulde Egbert Roozen de positie van directeur binnen de VHG. Vorig jaar switchte Roozen naar het voorzitterschap. Op dit moment vervult John Koomen in het nieuwe bestuur de rol van vicevoorzitter en zorgt in de afwezigheid van Roozen (ziekte) voor continuïteit. Binnenkort zal de vacature voor nieuwe directeur worden uitgezet.


LEES OOK
Koninklijke VHG zoekt directeur
03-03-2022 | VACATURE
49 sec

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Foire de Libramont
zondag 28 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
Demo Forest 2024
dinsdag 30 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
PlantariumGroen-Direkt Najaarseditie 2024
woensdag 21 augustus 2024
t/m donderdag 22 augustus 2024
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Future Green City 2024 in Utrecht
maandag 23 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Groenversneller
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER