Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Meesters in de Tuin: Tablazz Unique Wood Solutions

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
vrijdag 1 oktober 2021
77 sec


Sander Clijsen nieuwe accountmanager Tablazz Unique Wood Solutions

Op 14 oktober 2021 komen zo'n duizend professionals samen tijdens het jaarlijkse Meesters in de Tuin-evenement in het Ebben Inspyrium te Cuijk. Het is het eerste (fysieke) evenement van 2021 in de tuinbranche en de eerste keer in twee jaar dat de meesters weer bij elkaar komen. Ook Tablazz is van de partij.


Graag stellen wij aan u voor onze nieuwe Tablazz-accountmanager Sander Clijsen. Met acht jaar ervaring in de parketwereld en ruim 15 jaar ervaring in de verkoop is Tablazz per 01-10-21 een gemotiveerde en ambitieuze collega rijker. Sander is met zijn achtergrond in de parketwereld (Uzin-Utz) gerust een rot in het vak te noemen. Door zijn jarenlange ervaring als technisch commercieel adviseur weet hij alles van de verwerking van parket en houten vloeren. Daarnaast heeft hij een breed netwerk in de parketbranche opgebouwd. Zijn netwerk evenals zijn technische achtergrond komen in deze functie perfect van pas!

Als accountmanager gaat Sander het bestaande netwerk van distributeurs verder verstevigen en uitbreiden. Tevens wordt hij hét aanspreekpunt voor alle technische en commerciële vragen. Ook zal hij de projecten van offertestadium tot uitvoering gaan begeleiden en op locatie de projecten mee opstarten.

Clijsen ziet deze uitdaging met veel plezier tegemoet: 'Mijn eerste prioriteit is om ervoor te zorgen dat Tablazz on top of mind is bij de bestaande klanten als het gaat om buitenparket, gevelbekleding of reclaimed wood. Tevens ben ik zeer gemotiveerd dit netwerk uit te breiden en Tablazz te introduceren onder nieuwe parketzaken, architecten en zwembadbouwers', aldus een enthousiaste Clijsen.

Professionaliseren

De aanstelling van Clijsen past helemaal bij de Tablazz-visie om te professionaliseren en de Benelux te bestormen met het assortiment van Unique Wood Solutions. 'Vorig jaar is de website compleet vernieuwd en ook is er een nieuw crm systeem ingericht. Er is continuïteit op de social media kanalen en met de komst van Sander is er een fris en gemotiveerd gezicht om Tablazz helemaal op de kaart te zetten. Wij heten Sander van harte welkom in de Tablazz familie en kijken ontzettend uit naar de samenwerking', aldus Danny Swaans (eigenaar Tablazz).


Wilt u kennismaken met Sander, heeft u advies nodig óf wilt u Sander helpen aan zijn eerste bestelling? Neem dan contact op via sander@tablazz.nl óf 06-11065816.

Klik hier voor toegangskaarten voor Meesters in de Tuin 2021.

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Foire de Libramont
zondag 28 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
Demo Forest 2024
dinsdag 30 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
PlantariumGroen-Direkt Najaarseditie 2024
woensdag 21 augustus 2024
t/m donderdag 22 augustus 2024
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Future Green City 2024 in Utrecht
maandag 23 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Groenversneller
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER