Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Professionele Stihl-accugrasmaaier RMA 765 V voor geluidsgevoelige gebieden

ARTIKEL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
maandag 23 december 2019
58 sec


Voor gemeenten en landschaps- en tuinbouw presenteert Stihl de RMA 765 V. Deze professionele accugrasmaaier is geluidsarm en emissievrij; ideaal dus voor professioneel groenonderhoud in geluidsgevoelige gebieden.

De Stihl RMA 765 V
De Stihl RMA 765 V

Daarnaast biedt de verstelbare Vario-aandrijving extra werkcomfort en is hij wendbaar dankzij de zero-turnfunctie van de voorwielen. Verder heeft de EC-motor lage trillingswaarden en een lange levensduur. Ten slotte werkt de grasmaaier op 36 V-lithium-ionaccu's die geïntegreerd kunnen worden in het Stihl Connect Pro-systeem.

De grasmaaier heeft een maaibreedte van 63 cm en een maaitijd tot 70 minuten, waarmee gazons tot 3.100 m² gemaaid kunnen worden. De snijhoogte kan traploos ingesteld worden tussen 25 en 100 mm met de stabiele, vlotte wielhoogteversnelling. Handig om bijvoorbeeld gazonranden met hoogteverschillen netjes te maaien.

Modulair accusysteem

De RMA 765 V werkt op 36 V-lithium-ionaccu's van het Stihl Pro Accu-systeem. Dit systeem omvat meer dan twintig machines voor verschillende toepassingen en accu's met uiteenlopende energiecapaciteiten. De professionele grasmaaier werkt met de accu's van de Stihl AP-serie, gecombineerd met een adapter met twee accuschachten. U kunt ook kiezen voor een ruggedragen accu die op de maaier kan worden geklikt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de AR 3000 L. Deze nieuwe accu's hebben een bluetooth-interface en kunnen worden geïntegreerd in het Stihl Connect Pro-systeem. Zo kun je de laadstatus en levensduur van de energieopslag via je smartphone raadplegen of aflezen van de besturingseenheid op het stuur.


Ergonomisch monostuur

Dankzij de traploze Vario-aandrijving en lage trillingswaarden kan de werksnelheid worden aangepast aan het terrein. De nieuwe professionele grasmaaier is daarnaast uitgerust met een ergonomisch monostuur. Zo kan de grasopvangbox makkelijk worden verwijderd en teruggeplaatst. Ondanks de grote maaibreedte is de accugrasmaaier wendbaar. Dat heeft hij te danken aan de zero-turnfunctie van de voorwielen. De maaier weegt 42 kg zonder accu.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

download artikel

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Foire de Libramont
zondag 28 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
Demo Forest 2024
dinsdag 30 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
PlantariumGroen-Direkt Najaarseditie 2024
woensdag 21 augustus 2024
t/m donderdag 22 augustus 2024
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Future Green City 2024 in Utrecht
maandag 23 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Groenversneller
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER