Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Zes merken bij Van der Haeghe

ARTIKEL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
donderdag 2 januari 2020
97 sec


Van der Haeghe BV uit Geldermalsen heeft een breed pakket machines voor de hovenier en de openbaargroensector

De Iseki TH 5000
De Iseki TH 5000

Iseki

Een echte noviteit op de Groene Sector Vakbeurs 2020 is een compleet nieuwe trekker: de TH5000-serie. De Iseki TH 5000 zal beschikbaar zijn in twee uitvoeringen, 35 pk en 42 pk. De compacte afmetingen van de Iseki TH 4005-serie trekkers zijn gehandhaafd, maar verder is alles nieuw ontwikkeld. Iseki heeft zelf zijn eigen Common Rail-dieselmotoren ontwikkeld, die voldoen aan de nieuwe stage V-normeringen.


Deze trekkers hebben een nieuw hydrostaatsysteem met drie groepen. De hydrostaat heeft een servo-aansturing, waardoor er minder kracht nodig is voor het bedienen van het rijpedaal. Verder is het nu mogelijk om een elektronische cruisecontrol te installeren, die ook een memoryfunctie heeft. Ten opzichte van de TH 4005-modellen heeft de nieuwe Iseki meer hefvermogen: 1200 kg. De rijsnelheid bedraagt 0 tot 33 km/u; daarom is deze trekker vierwiel-geremd. Standaard aanwezig zijn twee ventielen met aansluiting achter en een joystick voor de bediening van een voorlader of fronthef.

De aftakas achter kent twee toerentallen, namelijk 540 en 540E. De in- en uitschakeling gebeurt elektronisch. Hierbij zijn er drie keuzes. Ten eerste: het werktuig schakelt langzaam in, bijvoorbeeld bij gebruik van een houtversnipperaar. Ten tweede: het inschakelen gebeurt snel, bijvoorbeeld bij een kunstmeststrooier. En ten derde: de aftakas stopt zodra de trekker niet rijdt, wat handig is bij het gebruik van een zoutstrooier. De TH is standaard voorzien van een luxe fabriekscabine met airco, wat zorgt voor maximaal comfort. Door de luxe stoel en het verstelbare stuurwiel kan een ideale zitpositie verkregen worden. De rijsnelheid en het aftakas-toerental zijn digitaal af te lezen.

De Ferris ISX 800
De Ferris ISX 800

Ferris: professionele maaiers

Van Ferris wordt het model ISX 800 gepresenteerd. Dit model is de nieuwe standaard op het gebied van compacte zeroturnmaaiers als het gaat om comfort, bedieningsgemak en prestaties. Dankzij de onafhankelijke wielophanging aan beide zijden vóór (in plaats van een pendelas) worden de contouren van de ondergrond beter gevolgd, zodat het bedieningscomfort optimaal is. De grotere wielen verlagen de bodemdruk en zorgen zo voor meer tractie. Dankzij de dubbele snaaraandrijving van de messen is er minder kans op slippen én hebben de snaren een langere levensduur.


Köppl: tweewielige werktuigdragers

In 2017 begon Van der Haeghe BV met de import van Köppl, waarmee een buitengewoon brede range van tweewielige trekkers met hydrostatische rijaandrijving kan worden geboden. Köppl onderscheidt zich niet alleen op het gebied van hoogwaardige componenten, maar ook door het enorme aanbod van aanbouwwerktuigen. Zo is deze range van machines interessant voor alle facetten van grondbewerking en maaien, zoals cirkel-, klepel- en trommelmaaien, maar ook voor mechanisch onkruidbeheer, bijvoorbeeld met de onkruidborstel of de brander.


Avril: mechanisch onkruidbeheer

Met het merk Avril biedt Van der Haeghe een breed assortiment machines voor mechanisch onkruidbeheer op halfverharding, die gemonteerd kunnen worden aan een Köppl-werktuigdrager of op de driepunt van een tractor. Hiermee biedt Avril een eenvoudige, maar zeer doeltreffende manier van onkruidbeheer.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

download artikel

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Foire de Libramont
zondag 28 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
Demo Forest 2024
dinsdag 30 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
PlantariumGroen-Direkt Najaarseditie 2024
woensdag 21 augustus 2024
t/m donderdag 22 augustus 2024
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Future Green City 2024 in Utrecht
maandag 23 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Groenversneller
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER