Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Welkom in het groen van Donker

ARTIKEL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
zaterdag 28 december 2019
100 sec


Donker Groep is aanwezig op de Groene Sector Vakbeurs, die van 14 t/m 16 januari wordt gehouden in de Evenementenhal Hardenberg. Donker Groep is al jaren aanwezig op dit kennis- en netwerkevenement. Het is ieder jaar weer fijn om nieuwe en bestaande relaties te inspireren, te ontmoeten en te begroeten.


Donker Groep is een landelijk werkend groenbedrijf met een vernieuwende kijk op de beleving van groene binnen- en buitenruimtes. Het is een top drie-speler in Nederland, en met 850 creatieve en duurzame groendenkers en -doeners is Donker Groep thuis in alles wat met binnen- en buitengroen te maken heeft, zoals het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van (circulaire) binnen- en buitendaktuinen en -parken, landschapsarchitectuur, natuurlijke speelterreinen, het uitvoeren van (ecologisch) groenonderhoud met bewonersparticipatie en nog veel meer.

Tijdens de beurs praten de medewerkers van Donker Groep de bezoekers graag bij over hun unieke, integrale en allesomvattende aanpak. Donker Groep verzorgt complete projecttrajecten, van de eerste potloodschets tot de feestelijke opening. Maar ook voor diensten als bestrijding van de eikenprocessierups, gladheidsbestrijding en duurzaam onkruidbeheer kunt u bij Donker terecht. Onder Donker Groep vallen drie divisies: Donker Design, Donker Groen en Donker Interieur. Samen hebben zij één doel: het volledig ontzorgen van de opdrachtgevers. Donker Groep startte in 1961 en is inmiddels gegroeid naar 26 locaties in Nederland en België: landelijk aanwezig, maar lokaal bezig en gemotiveerd om een omgeving te creëren waarin je gezond en gelukkig wordt.

'Wij varen een groene koers'

Kenmerkend voor Donker Groep is het beleid waarmee het bedrijf maatschappelijk verantwoord onderneemt. Als landelijk opererend bedrijf in de groenvoorziening grijpt Donker Groep de uitgangspositie aan om dit breed uit te dragen op sociaal en duurzaam terrein. Van alle medewerkers heeft ongeveer 15 procent een afstand tot de arbeidsmarkt, en in 2035 wil het bedrijf volledig circulair functioneren. Om geen enkele negatieve impact meer op het milieu te hebben, verkeert de organisatie sinds 2013 in een intensief veranderproces. Het transformeert van een 'groenbedrijf' naar een 'groen bedrijf'. Ook tijdens de beurs deelt Donker Groep als 'groene gids' graag haar kennis met klanten, overheden, concullega's en collectieven. Haar adviseurs vertellen u hier graag meer over en staan voor u klaar in stand 136.


Het verschil?

Dat maken de mensen van Donker Groep; zij zijn het belangrijkste kapitaal. Daarom is er de Donker Academy, met aandacht voor een succesvolle start van je carrière en een mooi vervolg, inclusief winstdeling en de mogelijkheid van gedeeld eigenaarschap. Natuurlijk zijn doorgewinterde vakmensen zeer welkom, maar ook zij-instromers; zij kunnen worden opgeleid en er zijn passende werkzaamheden voor als je een beperking hebt. Jongeren in opleiding, dus stagiaires, hebben bij Donker Groep een streepje voor. Tijdens de Groene Sector Vakbeurs kunnen de medewerkers hun passie met jou delen. Kom dus langs!


Maak kans op een hotelovernachting inclusief een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet in een Fletcher-hotel naar keuze. Hoe? Volg de Linkedin career page van Donker Groep, en wie weet is er een mooie toekomst voor jou weggelegd bij Donker. Graag tot ziens in stand 136.

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

download artikel

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Foire de Libramont
zondag 28 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
Demo Forest 2024
dinsdag 30 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
PlantariumGroen-Direkt Najaarseditie 2024
woensdag 21 augustus 2024
t/m donderdag 22 augustus 2024
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Future Green City 2024 in Utrecht
maandag 23 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Groenversneller
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER