Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Gespecialiseerd en gemechaniseerd grasonderhoud door Herco Machinery

ADVERTORIAL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
donderdag 16 augustus 2018
90 sec


Greenkeepingtechnieken vinden hun weg naar tuin- en parkonderhoud

Grasonderhoud vraagt van de moderne hovenier een toenemende graad van specialisatie. Steeds meer technieken uit de wereld van de professionele greenkeeping vinden dan ook hun weg naar het tuin- en parkonderhoud. Dit geeft natuurlijk een groter arsenaal aan mogelijke toepassingen om het beoogde resultaat te bereiken.


Om daarnaast ook aan de wensen van zijn meest veeleisende klanten te kunnen blijven voldoen, zit er voor de hovenier niets anders op dan zich te 'mechaniseren'. Door te kiezen voor machines die niet alleen het werk verlichten, maar ook de efficiëntie verhogen, kan hij immers het vaak nijpende tekort aan beschikbare arbeidskracht opvangen. Herco Machinery legt tijdens de Nationale Demodag Hoveniers de focus op dit soort machines. Zo presenteren en demonstreren wij er de Ecolawn Applicators, de efficiëntste manier om compost te strooien, te topdressen of te bezanden. Het concept van Ecolawn is uniek en voortgekomen uit de praktijk. Deze machines hebben alle eigenschappen van grotere en complexe toestellen, maar door hun compacte vorm zijn ze ook in kleine ruimtes perfect inzetbaar.

Klepelmaaier geschiktst

Ook de Peruzzo Koala, de compacte klepelmaaier waarmee de gebruiker in één beweging kan maaien, verticuteren en opvangen, zal uitgebreid aan bod komen. Natuurlijk willen we de rest van het Peruzzo-assortiment niet vergeten. Dit Italiaanse merk biedt immers het ruimste aanbod aan klepelmaaiers op de markt met meer dan 40 verschillende modellen. Ook voor de hovenier is een klepelmaaier vaak het geschiktste apparaat. Onze productspecialisten bieden uiteraard maar al te graag een helpende hand bij de keuze van het meest aangewezen model. Maak vooral ook een testrit met een Amerikaanse Encore zero turn-maaier, en ontdek hoe u sneller kunt maaien zonder daarbij aan resultaat te moeten inboeten. Encore heeft decennialange ervaring in het bouwen van dit type maaier. Wie plaatsneemt achter de stuurhendels, voelt direct hoe deze ervaring zich vertaalt in een dynamisch rijgedrag en grote maaikracht. Steeds meer hoveniers schakelen over op zero turn maaien. In Noord-Amerika is de zero turn dan ook al het meest verkocht apparaat in het segment van de tuinprofessionals.


Maak kennis met Farmtrac

In de Herco-stand komt de hovenier dus zowel in zijn rol als vakspecialist als die van ondernemer aan bod. Hij kan er terecht met al zijn technische vragen, maar hij kan er ook te weten komen hoe hij met de juiste machine een heel nieuw klantenpotentieel bereikt. Ten slotte zal Herco Machinery, als kers op de taart, op de Nationale Demodag Hoveniers een absolute primeur voor de Nederlandse markt voorstellen: het Nederlandse publiek kan er kennismaken met Farmtrac. Dit merk wil met zijn nieuwe assortiment compacttractoren een volwaardig en prijsgunstig alternatief bieden voor de bekende Premium-merken. Ook hier zijn weer uitgebreide mogelijkheden om te testen.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

download artikel

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Foire de Libramont
zondag 28 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
Demo Forest 2024
dinsdag 30 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
PlantariumGroen-Direkt Najaarseditie 2024
woensdag 21 augustus 2024
t/m donderdag 22 augustus 2024
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Future Green City 2024 in Utrecht
maandag 23 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Groenversneller
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER