Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Pottenproducent Luca Lifestyle lanceert nieuwe collectie met organische vormen

NIEUWS
PRODUCTNIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Willemijn van Iersel, zondag 8 september 2024
63 sec


Op de Spoga+gafa Beurs in Keulen waren hallen vol met tuinmeubilair én potten te vinden. Hierin was heel duidelijk de Chinese opmars te zien op Europese markt. Tussen al het Aziatische geweld spotten wij echter ook de nieuwe collectie van Luca Lifestyle een Nederlandse pottenproducent. In de nieuwe collectie 'Ruvido Organic' spelen organische vormen een belangrijke hoofdrol.


De Ruvido organic collectie is beschikbaar in drie kleuren, sand, clay, en earth. Ook deze kleuren zijn geheel in lijn met de trend van natuurlijke, zachte aardetinten. Wat verder nieuw is bij de Nederlandse pottenleverancier, is de Ruvido Combi Collectie. Deze potten hebben een mooie robuuste structuur die doet denken aan een mix van houtnerf en grove klei. Willemijn Vos: 'Deze nieuwe lijn had best wel wat voeten in de aarde. Het was al langer een wens van ons om organische vormen toe te voegen aan onze collecties. Om dit te produceren moesten we wel wat uitdagingen overwinnen. Inmiddels presenteren we dit najaar ook op Nederlandse beurzen zoals Meesters in de Tuin, trots onze nieuwe Ruvido organic collectie.'

Bordo-collectie

Collectie 2023

Vorig jaar lanceerde het bedrijf de Terreno collectie. De potten van deze collectie bieden een fijne lichte textuur die wat weg heeft van natuurlijke klei. Daarnaast introduceert Luca in 2023 ook de Bordo-collectie, die met gedetailleerde randen echt wat nieuws bracht in de Luca Lifestyle collectie.


De potten zijn gemaakt van een stabiel en krasvast materiaal op polyesterbasis, dat in samenwerking met een Belgische universiteit is ontwikkeld

Sindskort ook mooie nieuwe demoproducten beschikbaar bij Luca Lifestyle, zeer goed geschikt voor in de showroom.

Luca Lifestyle

De potten van Luca Lifestyle zijn gemaakt van een stabiel en krasvast materiaal op polyesterbasis, dat in samenwerking met een Belgische universiteit is ontwikkeld. Dit zorgt voor lichtgewicht plantenbakken met een natuurlijke uitstraling. Luca Lifestyle producten zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik met de garantie op vorst- en UV-bescherming gedurende vijf jaar. Alle producten zijn tijdloos met een luxe uitstraling en verfijnde afwerking, zo belooft Vos.


LOGIN   met je e-mailadres om te reageren.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Tobroco-Giant houdt twee open dagen vol entertainment
zaterdag 28 september 2024
t/m zondag 29 september 2024
Expertdag Duurzaam Gras 2024
dinsdag 1 oktober 2024
Tuingeluk met planten
zaterdag 5 oktober 2024
t/m zondag 6 oktober 2024
Meesters in de tuin 2024
donderdag 10 oktober 2024
t/m zaterdag 12 oktober 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
Green Industry Profile
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Groenversneller
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER