Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Stierman De Leeuw lanceert EGO Demo-Buzz met inspirerende productdemonstraties

ADVERTORIAL
PRODUCTNIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Krista Gerhartl, vrijdag 13 september 2024
118 sec


Stierman De Leeuw, importeur van het merk EGO Power+, lanceert binnenkort de EGO Demo-Buzz. Deze speciaal ingerichte ID Buzz, uiteraard aangedreven door een accu, zal worden gebruikt om productdemonstraties te geven van EGO's professionele accu tuingereedschappen. Denk hierbij aan maaiers, trimmers, bladblazers, kettingzagen, en nog veel meer uit het EGO-assortiment. Deze productdemonstraties zijn voornamelijk bedoeld voor de professionele doelgroep die zich bezighoudt met het onderhouden van grote groene zones.


EGO Power+ is 10 jaar geleden gestart met een assortiment van 6 machines en is inmiddels uitgegroeid tot meer dan 80 verschillende machines. Het assortiment is opgedeeld in drie segmenten: particulier, semi-professioneel en professioneel. Met name voor die laatste doelgroep is het assortiment de laatste jaren erg interessant geworden, zeker met de komst van het nieuwe PGX-laadsysteem dat EGO dit jaar op de markt bracht. Dit laadsysteem lost alle problemen op waar professionele gebruikers met het laden van grote hoeveelheden accu's tegenaan lopen, in één keer op. De hoogste tijd dus om op pad te gaan met alle Pro-X machines van EGO en de professionele eindgebruiker de gelegenheid te geven deze machines zelf te voelen en ervaren. Er is gekozen voor een Volkswagen ID Buzz die nu volledig is gewrapt in "Stierman De Leeuw featuring EGO Power+" uitstraling en de weg op kan.

Volledig uitgeruste mobiele showroom

Nu de buitenkant van de bus er piekfijn uitziet, moet ook de binnenkant onder handen worden genomen om hem gereed te maken als mobiele showroom. Momenteel wordt hier nog hard aan gewerkt. De Buzz biedt namelijk niet heel veel ruimte aan de binnenzijde, er is dus maatwerk nodig om hem zo effectief mogelijk in te richten zodat alle machines een goed plaatsje krijgen. Of het nu gaat om professionele loopmaaiers, krachtige trimmers, stokzagen of kettingzagen: de multifunctionele bus moet alles aan boord hebben wat hoveniers, gemeentes, sociale werkplaatsen en andere professionele gebruikers nodig hebben om hun werk in groene zones efficiënt en milieuvriendelijk uit te voeren. Tijdens de demonstraties kan zelf worden ervaren hoe eenvoudig het is om met EGO's accu-oplossingen te werken. Hierbij zal de nadruk liggen op de kracht van de machines, gebruiksgemak en duurzaamheid. Maar ook de autonomie van de accu en slimme laadoplossingen kunnen worden aangetoond. De mobiele demo-unit moet de mogelijkheid bieden om het volledige EGO-assortiment in actie te zien zodat dit in real-life, interactief en in de eigen werkomgeving van professionals kan worden ervaren.
Steven Eusman, Product Field Specialist bij Stierman De Leeuw, zal de demonstraties en trainingen gaan verzorgen. Met zijn jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van EGO's productlijnen kan hij alle technische vragen beantwoorden en praktische tips geven voor het gebruik van de machines. Eusman zal hierbij ook nauw samenwerken met de EGO-dealers, en samen met hen klanten bezoeken om zo ondersteuning te bieden bij serieuze aankoopbeslissingen.


Boek de EGO-bus

Er wordt momenteel nog volop gewerkt om de EGO Demo-Buzz zodanig in te richten dat hiermee gemakkelijk productdemonstraties kunnen worden gegeven. Of het nu gaat om een klantenevenement bij een dealer, een klantevenement voor een groot hoveniersbedrijf, een interne demonstratie of een training voor parkbeheerders - de gebruiksmogelijkheden van de EGO-bus zijn divers. Bij een boeking kunnen bedrijven vooraf aangeven welke machines zij willen zien, zodat de demonstratie kan worden afgestemd op hun specifieke behoeften. Ook specifieke informatie over de voordelen van EGO's accu-aangedreven tuingereedschap in verschillende toepassingen, zoals in recreatiebedrijven of bij sociale werkplaatsen, is beschikbaar. Geïnteresseerd om een demonstratie te boeken? Dat kan natuurlijk! Neem contact op met Stierman De Leeuw om uw wensen te bespreken: info@stiermandeleeuw.nl, 0575-599999.


LOGIN   met je e-mailadres om te reageren.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

download artikel

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Tobroco-Giant houdt twee open dagen vol entertainment
zaterdag 28 september 2024
t/m zondag 29 september 2024
Expertdag Duurzaam Gras 2024
dinsdag 1 oktober 2024
Tuingeluk met planten
zaterdag 5 oktober 2024
t/m zondag 6 oktober 2024
Meesters in de tuin 2024
donderdag 10 oktober 2024
t/m zaterdag 12 oktober 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
Green Industry Profile
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Groenversneller
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER