Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

De Groene Sector Vakbeurs 2024: nieuwe organische wettingagent, tegels en multi-fuel-warmwaterhogedrukreinigers

ADVERTORIAL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Ralf Pijnenburg, woensdag 3 januari 2024
155 sec


Meer dan driehonderd exposanten presenteren zich op De Groene Sector Vakbeurs 2024, die op 9, 10 en 11 januari wordt gehouden in Evenementenhal Hardenberg. Jaarlijks komen gemiddeld zestienduizend professionals uit de sector op de driedaagse vakbeurs af. We vroegen deelnemers wat zij op deze driedaagse beurs laten zien en waarom je een beursbezoek niet mag overslaan.

Schellevis wil de veelzijdigheid van zijn producten laten zien
Schellevis wil de veelzijdigheid van zijn producten laten zien

De nieuwe monstertegels van Schellevis

Schellevis wil graag de veelzijdigheid van zijn producten laten zien, de verbindende factor wanneer ze in combinatie gebruikt worden, en de tijdloze uitstraling van het gehele assortiment. Op het gebied van kennisdeling staat men stil bij de stappen die gezet worden op het gebied van duurzaamheid. Denk hierbij aan het gebruik van gerecyclede grondstoffen en andere verduurzamingsinitiatieven. Schellevis presenteert onder andere zijn nieuwste product: de ronde tegel. Verder presenteert Schellevis zijn nieuwe monstertegels en is er een duurzaamheidsbar waar meer verteld wordt over gerecyclede grondstoffen.


.

Boomkwekerij Udenhout: bomvol rode bessen

Met ruim 130 jaar ervaring heeft Boomkwekerij Udenhout veel kennis en kunde verworven. De kwekerij is altijd op zoek naar innovaties. Ook dit jaar zijn op De Groene Sector Vakbeurs weer leuke soorten te zien, zoals de karakteristieke Ulmus minor suberosa en de Ilex 'Nellie R. Stevens', die bomvol rode bessen zit.


.

Husqvarna introduceert Automower 520 EPOS

Husqvarna introduceert de Automower 520 EPOS: de nieuwste draadloze professionele robotmaaier, gericht op kleine commerciële gebieden. Met systematisch maaien biedt deze robotmaaier efficiënt maaien volgens vooraf ingestelde patronen, zoals dambord- of diamantvormen. De nieuwe accustokheggenscharen (525iHF3, 525iHE3 en 525iHE4) zijn een waardevolle toevoeging aan Husqvarna's assortiment van de handgedragen accumachines voor commercieel gebruik. Husqvarna breidt het assortiment aan laadoplossingen uit met de komst van de Husqvarna Multi Rack Charger 40-C1000X4. De Multi Rack Charger is gebouwd om te voldoen aan de eisen van professionals die een snelle en probleemloze acculading nodig hebben in het veld of in de werkplaats.


.

Maatwerk van Gardenlux

Met zijn stand staat Gardenlux Stones & Paving garant voor tientallen jaren ervaring in de tuinbranche. Door een bezoekje te brengen aan de Gardenlux-stand maak je kennis met een rijke expertise in bestratingsmaterialen. Op De Groene Sector Vakbeurs worden, net als voorgaande jaren, de mooiste eyecatchers van het nieuwe assortiment gepresenteerd, van keramische terrastegels en luxe vlonderplanken tot en met de laatste ontwikkelingen met betrekking tot het maatwerk waarin men excelleert. Deze producten zullen na de presentatie op de beurs vervolgens ook op het showplein, de website en in de nieuwste Gardenlux-tuincatalogus te zien zijn.


.

Multi-fuel-warmwaterhogedrukreinigers van meclean

De nieuwe generatie multi-fuel-warmwaterhogedrukreinigers van meclean zijn geschikt voor onder andere diesel, biodiesel, Aspen-diesel, GTL, Neste, HVO 20, HVO 50 en de volledig fossielvrije HVO 100 /XTL. Ook de meclean Trailerjet is honderd procent multi-fuel. Niet alleen in brandstofkeuze veelzijdig, maar de Trailerjet is optioneel ook uit te breiden met onder meer WeedPLUS-heetwateronkruidbestrijdingstechniek, de door meclean gepatenteerde SteamPLUS-stoom-/hogedruktechniek en de AquaPLUS-oppervlakte-/gevelreinigingstechniek. Speciaal voor de beurs wordt de batterijaangedreven uitvoering van de Trailerjet meegenomen: met Lithium LiFePO4 25,6kW-batterijpakket, PMS-IPM-elektromotor met 97 procent efficiency en fossielvrije waterverwarming. Daarnaast wordt onder meer aandacht besteed aan de nieuwe batterijaangedreven FRONTSWEEP PRO-buitenveegmachine die compatibel is met alle soorten EGO-batterijen.


.

DCM INTRO 2.0

Het verkrijgen van een goede bodem staat centraal op de stand van DCM. Op de beurs presenteert DCM het nieuwe product DCM INTRO 2.0. Langere periodes van droogte komen meer en meer voor de laatste jaren. Dit betekent dat gazons vaker water moeten krijgen om voldoende vocht in de bodem te houden. Maar wat gebeurt er als men dit vergeet en te lang wacht met het bevochtigen van de gazons? Dan is er een grote kans dat de grond hydrofoob wordt. Hydrofoob wil zeggen dat de grond geen vocht meer opneemt en uitdroogt; de grond wordt waterafstotend. Je kunt dan wel water geven, maar het loopt weg en dringt niet door in de grond. Om dit te voorkomen of op te lossen, kan een wetting agent worden gebruikt. Een wetting agent zorgt ervoor dat de grond weer water opneemt en het gazon vocht krijgt.


.

De multifunctionele STrac 720-38-grasonderhoudsmachine

Jean Heybroek staat dit jaar op de beurs met onder meer de nieuwe elektrische Toro Groundsmaster e3200, de Toro Revolution Zero-Turn-maaiers met Hypercell-accu en de Club Car Urban-e-transporter. Voortbouwend op het succes van de STrac, introduceert Maredo nu een unieke nieuwe machine: de multifunctionele STrac 720-38-grasonderhoudsmachine met een werkbreedte van 100 centimeter en een maximale werkdiepte van 80 millimeter. Dit maakt het ook een ideale machine voor grasonderhoud op golfbanen en sportvelden. Met de Maredo STrac 720-38 kunnen gazons bewerkt worden op een duurzame en efficiënte manier. De STrac 720-38 is een multifunctionele gereedschapsdrager waarop verschillende onderhoudswerktuigen kunnen worden bevestigd.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Foire de Libramont
zondag 28 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
Demo Forest 2024
dinsdag 30 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
PlantariumGroen-Direkt Najaarseditie 2024
woensdag 21 augustus 2024
t/m donderdag 22 augustus 2024
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Future Green City 2024 in Utrecht
maandag 23 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Groenversneller
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER