Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Nieuw: kunstgras dat meekleurt met de seizoenen

NIEUWS
KUNSTGRAS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Willemijn van Iersel, woensdag 20 december 2023
51 sec


Kunstgrasboer en All Season Grass presenteren met Colorshift-technology een wereldprimeur

De trend bij kunstgras gaat steeds meer richting levensecht. Kunstgrasboer presenteert samen met All Season Grass tijdens de Groene Sector Vakbeurs de nieuwe Colorshift-technology. Hierbij kleurt kunstgras met de seizoenen mee.


Boer Sander van Kunstgrasboer: 'Jarenlang onderzoek en uitvoerige testen hebben geleid tot een revolutionair type kunstgras dat reageert op de buitentemperatuur en mee kleurt met de seizoenen. Daarmee voegen wij extra natuurlijke eigenschappen toe aan kunstgras. Colorshift-technology is vanaf begin 2024 leverbaar.'

Samenwerking met TenCate

'We werken al tien jaar aan het innovatieve product. Uiteindelijk volgde in 2018 wel een serieuze doorbraak. Nieuwe testen binnen en buiten Europa resulteerden in een proefproduct. Wij ontwikkelden die innovatie in samenwerking met TenCate Grass verder door. Tijdens de Groene Sector Vakbeurs kan iedereen ons nieuwste innovatieve product komen bewonderen!'


Hoe werkt het

Kunstgras met Colorshift-technology verkleurt door middel van warmte. De buitentemperatuur beïnvloedt de kleurtint van het product om zo met het actuele seizoen te matchen. Bij temperaturen tot 15 graden behoudt Colorshift een donkergroene uitstraling. De kleur verandert tussen de 15 en 30 graden geleidelijk in lichtgroen. Bij tropische temperaturen vanaf 30 graden neemt het gras een frisse, lichtgroene kleur aan. Het kunstgras met de revolutionaire technologie is in eerste instantie beschikbaar in twee hoogtes. Kunstgrasboer verwacht dat het nieuwe product snel in meerdere kwaliteiten beschikbaar is.


Boer Sander van Kunstgrasboer.nl

Groene Sector Vakbeurs - Hardenberg

In januari luidt De Groene Sector Vakbeurs voor veel groenprofessionals het jaar 2024 in. Op 9, 10 en 11 januari 2024 van 13.00 tot 21.00 uur in Hardenberg.

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Tinka Chabot
donderdag 21 december 2023
Aanbod creeert de vraag, dus we moeten gewoons toppen met dit soort producten. Ze zijn niet goed voor de biodiversiteit en dienen geen enkel doel. We moeten als mens eens leren dat de natuur niet maakbaar is. EN onderhoudsarm is het ook niet. Als je niet regelmatig stofzuigt (ha, ha ha) krijgen ongewenste planten toch een kans om te ontkiemen. En meekleurend? Wat voor chemische troep zit daar dan weer in? Is het wel te hergebruiken of komt het op de afvalhoop terecht? Onnodig product, dus. Neem je verantwoordelijkheid en stop met het maken van dit soort spul. Natuurlijke producten zijn goed genoeg. Nu de acceptatie nog.
Karin Kuypers
zondag 24 december 2023
Is dit een grap?
Een hoveniersVAKblad dat plastic promoot... Ik dacht dat we met de tegeltuinen het dieptepunt al bereikt hadden. Jullie moesten je schamen.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Foire de Libramont
zondag 28 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
Demo Forest 2024
dinsdag 30 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
PlantariumGroen-Direkt Najaarseditie 2024
woensdag 21 augustus 2024
t/m donderdag 22 augustus 2024
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Future Green City 2024 in Utrecht
maandag 23 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Groenversneller
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER