Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Open Dag Luca Lifestyle

AGENDA
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Willemijn van Iersel, vrijdag 15 september 2023
72 sec


Op vrijdag 29 september organiseert Luca Lifestyle een boeiende open dag om jou te laten kennismaken met de nieuwste ontwikkelingen in het assortiment en de vernieuwde showroom.

Terreno
Terreno

Wat je kan verwachten:

- Nieuwe showroom: De showroom heeft een indrukwekkende make-over ondergaan en ze zijn verheugd om deze aan de bezoeker te laten zien. Je komt terecht in een inspirerende ruimte waar de collecties op een prachtige manier gepresenteerd worden.

- Nieuwe collecties: Tijdens de open dag onthullen ze de nieuwste collecties, Bordo en Terreno. Dit is de gelegenheid om als een van de eersten onze nieuwe producten te bekijken en met een leuke korting te bestellen. Naast deze nieuwe collecties introduceren we op deze dag ook een nieuwe lijn aan vormen binnen de populaire Grigio collectie. De Modern lijn is zoals de naam al zegt modern en vernieuwend, maar toch tijdloos en passend binnen ons assortiment.

- Nieuw presentatieconcept: Een innovatief presentatieconcept ontwikkeld om je te helpen onze producten nog beter te presenteren in je demotuin of showroom.

- Netwerken en ontspanning: Tijdens de open dag en de borrel, die na 18:00 zal beginnen, is er voldoende gelegenheid om te netwerken en te genieten van heerlijke hapjes en drankjes. Dit is een geweldige kans om gelijkgestemde groenliefhebbers te ontmoeten.

- Exclusieve korting: Speciaal voor deze dag bieden we een exclusieve korting op onze nieuwe collecties aan. Mis deze gelegenheid niet om je favoriete items (eenmalig) met korting te bestellen.

- Extra: kans op een leuke wijnkoeler: Bezoekers maken kans op een prachtige wijnkoeler van het merk Bubalou. De namen van de bezoekers worden genoteerd en na de open dag zal er een willekeurige winnaar de nieuwe eigenaar zijn van de wijnkoeler.


Open dag

Luca Lifestyle hoopt je te verwelkomen op vrijdag 29 september om deze speciale dag te vieren. De open dag begint om 10:00 uur en loopt door tot 18:00 uur. Na afloop van de open dag nodigen ze je uit om te blijven voor een informele borrel. Of je nu een trouwe klant bent of gewoon nieuwsgierig naar wat Luca Lifestyle te bieden heeft, iedereen is van harte welkom. Aanmelden voor de open dag doe je hier: https://www.lucalifestyle.com/open-dag/

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Foire de Libramont
zondag 28 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
Demo Forest 2024
dinsdag 30 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
PlantariumGroen-Direkt Najaarseditie 2024
woensdag 21 augustus 2024
t/m donderdag 22 augustus 2024
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Future Green City 2024 in Utrecht
maandag 23 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Groenversneller
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER