Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

StoneFlex Finish: snelle verwerking en strak resultaat

ADVERTORIAL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Ralf Pijnenburg, maandag 21 augustus 2023
67 sec


Normeco: voegen wordt weer betaalbaar

StoneFlex Finish, het nieuwe product van Normeco waarmee hoveniers zeer smalle en gladde voegen dicht kunnen maken, geeft een zeer mooi en strak resultaat. Inmiddels is het product op diverse keramische tegels verwerkt en de bevindingen zijn volgens eigenaar Jack Weijers zeer positief. 'De verwerking van StoneFlex Finish ging bovendien drie keer zo snel als met een 1K-voegmiddel,' zo laat hij weten.

Gebakken stenen gevoegd met StoneFlex
Gebakken stenen gevoegd met StoneFlex

Hoveniers kunnen StoneFlex Finish gratis testen of krijgen bij tien emmers tien procent introductiekorting. 'Deze korting loopt op tot zelfs dertig procent bij aankoop van één minipallet van dertig emmers,' aldus Weijers. 'StoneFlex Finish is al zeer scherp geprijsd en met de zeer snelle verwerking is het de voordeligste vaste voeg die in Nederland te koop is. Bijkomend voordeel is dat als men hoge stenen wil voegen, het voldoende is om de bovenste 2 tot 3 centimeter te vullen met StoneFlex Finish. Onderin kan eerst fijn zand verwerkt worden. Dat zand zal na het aanrollen met het voegmaatje of trillen ongeveer tot dat niveau zakken. Door vervolgens de bovenste 2 tot 3 centimeter te vullen met StoneFlex Finish, bespaart men ongeveer vijftig procent extra aan kosten. Door de prijs van het product en de zeer snelle verwerking is voegen weer betaalbaar geworden.'

Jack Weijers van Normenco

Wens van de klant

Met de introductie van StoneFlex Finish speelt Normeco in op de wens van een klant. Het product is gemaakt van heel fijn vuurgedroogd zand van 0,02 tot 0,25 millimeter en loopt vanzelf in de meeste voegen. Niet alleen kun je er betonstenen vanaf 0,5 millimeter mee voegen; de verwerking gaat dus ook razendsnel. Voorwaarde is dat de bestrating en de voegen droog zijn. StoneFlex Finish is leverbaar in de kleuren basalt, donkergrijs, lichtgrijs en ivoor. Het product kan ook gebruikt worden in combinatie met StoneFlex. Dit laatste product is geschikt voor het voegen van nieuwe bestrating met smalle voegen, van 1 millimeter tot maximaal 40 millimeter. Het voegzand op polymeerbasis kan door hoveniers worden gebruikt voor opritten, terrassen, voetpaden en middenbermen.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

download artikel

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Foire de Libramont
zondag 28 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
Demo Forest 2024
dinsdag 30 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
PlantariumGroen-Direkt Najaarseditie 2024
woensdag 21 augustus 2024
t/m donderdag 22 augustus 2024
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Future Green City 2024 in Utrecht
maandag 23 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Groenversneller
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER