Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Verduurzaam uw onderneming zonder concessies met de Nissan TOWNSTAR Electric Van (EV)

ADVERTORIAL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Stephan van Ake, woensdag 21 juni 2023
91 sec


Nieuwe compacte en volledig elektrische bestelauto

Klimaatverandering door uitstoot, stijgende brandstofprijzen, steeds strengere regelgeving en milieuzones dwingen ondernemers tot het verduurzamen van hun bedrijf. Een van de meest voor de hand liggende oplossingen is het verduurzamen van de mobiliteitsbehoeften door het vergroenen van uw wagenpark. Hiervoor heeft Nissan de ideale oplossing in de vorm van de nieuwe compacte en volledig elektrische bestelauto, de TOWNSTAR Electric Van.


De TOWNSTAR EV heeft, naast een aerodynamisch design, een efficiƫnte batterij die voorzien is van een intelligent energiemanagementsysteem en temperatuurregeling. Hierdoor heeft de TOWNSTAR EV de beste actieradius in het segment: 300 kilometer (WLTP). De 45kWh-batterij levert krachtige prestaties en een vermogen van 90 kW met een koppel van 245 Nm. Mocht u veel onderweg zijn en tussentijds de auto moeten opladen, dan laadt u de batterij in 37 minuten van 15 tot 80 procent. De geavanceerde rijhulpsystemen die in de personenauto's van Nissan zitten, staan eveneens tot uw beschikking. Zo rijdt u moeiteloos door smalle straatjes in de stad met de Intelligent Around View Monitor, en uiterst comfortabel op de snelweg met ProPILOT Assist.

Betrouwbaarheid

De betrouwbaarheid van de TOWNSTAR EV wordt bezegeld met standaard vijf jaar garantie en acht jaar garantie op de batterij. Daarnaast kunnen ondernemers gebruikmaken van 10 procent SEBA-subsidie met een subsidiebedrag van maximaal 5.000 euro.


Als een van de weinige volledig elektrische bestelauto's heeft de TOWNSTAR EV een trekvermogen tot wel 1.500 kg

Nissan begrijpt als geen ander dat u geen concessies wilt doen als het gaat om het meenemen van alle spullen die nodig zijn om een klus succesvol te klaren. Daarom zijn er verschillende lengte-uitvoeringen leverbaar. Door het ergonomische design van de laadruimte en een inhoud van 3,3 m2 (L1) of 4,3 m2 (L2) kunt u gemakkelijk twee europallets tuinaarde vervoeren. En wilt u grote spullen meenemen die niet in uw bus passen? Geen probleem! De TOWNSTAR EV heeft als een van de weinige volledig elektrische bestelauto's een trekvermogen tot wel 1.500 kg. Naast de slimme laadruimte biedt het eveneens ergonomische interieur tal van slimme opbergmogelijkheden om uw kantoor op wielen ordelijk en overzichtelijk te houden.

Conversiemogelijkheden

Mocht de bestelautovariant niet helemaal bij de behoeften van uw onderneming passen, dan biedt Nissan voor de TOWNSTAR EV maar liefst drie conversiemogelijkheden: met een open laadbak, als kiepwagen of als veeg-vuilwagen. Hiermee is de TOWNSTAR EV multifunctioneel inzetbaar voor onder meer gemeentediensten, hoveniers en stratenmakers en is het meenemen van een lading sierbestrating, grote struiken of bomen een fluitje van een cent. Met de TOWNSTAR EV houdt niets u meer tegen om op een duurzame manier uw werkzaamheden uit te voeren.


Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die er zijn voor u? Neem gerust contact op met Frans Kroon, key accountmanager Nissan Nederland: 06-57402909 / frans.kroon@nissan.nl.

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

download artikel

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Foire de Libramont
zondag 28 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
Demo Forest 2024
dinsdag 30 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
PlantariumGroen-Direkt Najaarseditie 2024
woensdag 21 augustus 2024
t/m donderdag 22 augustus 2024
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Future Green City 2024 in Utrecht
maandag 23 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Groenversneller
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER