Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Morgen toolbox De Digitale Hovenier: hoe werk je papierloos, efficient en digitaal

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Willemijn van Iersel, donderdag 17 november 2022
69 sec


Morgen tijdens de beursdag 'Onderwijs van de Groene Toekomst' van Yuverta Nijmegen geven InfoGroen en Become-IT gezamelijk de toolbox 'De Digitale Hovenier'. Hierin duiken de twee softwarebedrijven in een fictieve aanlegklus en wordt deze stap voor stap behandelt waarbij compleet papierloos en digitaal te werk wordt gegaan.


Het is steeds gebruikelijker dat je op beurzen diverse lezingen kan bijwonen. Veelal zijn dit echter lezingen waarbij ieder bedrijf zijn eigen product of dienst aanprijst. Bij Yuverta Nijmegen kozen ze hier bewust niet voor. Het moeten interessante en leerzame toolboxen worden zonder teveel commercie. Bedrijven die dezelfde oplossingen of producten aanbieden moeten dus hun krachten bundelen.

Van voortraject tot uitvoer

Morgen om 15:30 zullen softwareaanbieders Become-IT en InfoGroen hun kennis bundelen in de toolbox: De Digitale Hovenier. Leo Kodde van Become-IT: 'Wij duiken in op de vraag; hoe werk je nu volledig digitaal zo efficient mogelijk? Van relatiebeheer tot offertes maken en de uitvoer van projecten.' John Willemsen van InfoGroen: 'We behandelen fictief de aanpak van een aanlegklus voor een nieuw terras met plaatsing van enkele leibomen. Hoe loopt zo'n proces nu precies in het digitale tijdperk.' Kodde laat zien hoe een digitaal voortraject eruit ziet van klantgesprek tot en met akkoord op de offerte. Hierna laat Willemsen zien hoe je papierloos te werk gaat tijdens het aanlegtraject tot aan de oplevering.


LEES OOK

'We behandelen fictief de aanpak van een aanlegklus voor een nieuw terras met plaatsing van enkele leibomen. Hoe loopt zo'n proces nu precies in het digitale tijdperk?'

Opbouw beurs

Bij Yuverta Nijmegen kun je morgen diverse andere toolboxen volgen binnen vijf kennispleinen. De kennispleinen staat onder andere in het teken van geld, slim werken, biodiversiteit, je voetafdruk en hitech. De toolboxen zijn niet alleen bedoelt voor de hoveniersstudenten ook hoveniers die zin hebben in een bijscholingsdag zijn welkom.


De toolbox 'De Digitale Hovenier' is vrijdag 18 november te volgen op het geldplein van 15:30 tot 16:15 bij Yuverta aan de Energieweg 19 in Nijmegen. De beurs is gratis toegankelijk en aanmelden kan hier.

LEES OOK

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Foire de Libramont
zondag 28 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
Demo Forest 2024
dinsdag 30 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
PlantariumGroen-Direkt Najaarseditie 2024
woensdag 21 augustus 2024
t/m donderdag 22 augustus 2024
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Future Green City 2024 in Utrecht
maandag 23 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Groenversneller
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER