Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

EasyVision-webinars: 'Leuke en laagdrempelige oriëntatie op groene software, speciaal voor fijnhoveniers'

ARTIKEL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Willemijn van Iersel, dinsdag 1 november 2022
109 sec


Softwareaanbieder InfoGroen was de afgelopen tijd druk bezig met het ontwikkelen van webinars over de EasyVision-softwarepakketten. Oriëntatie op groene software kan namelijk zoveel leuker, sneller en makkelijker.

Tijdens het event Meesters in de Tuin worden hoveniers en groenvoorzieners door Bob de Richemont van InfoGroen geïnformeerd over de verschillende softwarepakketten.
Tijdens het event Meesters in de Tuin worden hoveniers en groenvoorzieners door Bob de Richemont van InfoGroen geïnformeerd over de verschillende softwarepakketten.

Bob de Richemont is softwareadviseur bij InfoGroen. Hij legt uit: 'De EasyVision-webinars zijn een laagdrempelige manier voor (fijn)hoveniers om kennis te maken met onze softwarepakketten. In 50 minuten word je bijgepraat over ons bedrijf, de modulaire opbouw van de EasyVision-startpakketten en de kosten. Tijdens een webinar is er de mogelijkheid om zelf vragen te stellen; hier komen we altijd persoonlijk op terug. Het is immers belangrijk dat bedrijfssoftware bij jouw bedrijf past en de zaken voor jou makkelijker maakt.' EasyVision is speciaal voor de fijnhovenier ontwikkeld en daar wordt in de webinars rekening mee gehouden.

Mogelijkheden

InfoGroen biedt diverse softwarepakketten aan. De Richemont licht de verschillen toe: 'Met software zijn er eindeloze mogelijkheden, maar om de basis op orde te krijgen, heb je een compleet startpakket nodig. We stemmen de toekomstige automatiseringshorizon graag samen met de klant af. Wij bieden drie startpakketten voor de fijnhovenier aan; elk startpakket is uit te breiden met modules. Wil je calculeren en factureren met de software, kies dan voor EasyVision Office, te herkennen aan de calculator. Werk je vooral op basis van regie en wil je geen papieren rompslomp, maar snel factureren en je kantoor in je broekzak, dan adviseren we EasyVision Mobile, te herkennen aan de app. Wil je beide, kies dan voor EasyVision Full. Je kunt ook beginnen met één pakket en dat later uitbreiden.'


'Werk je vooral op basis van regie en wil je geen papieren rompslomp, maar snel factureren en je kantoor in je broekzak, dan adviseren we EasyVision Mobile'

Geautomatiseerd

'Om de oriëntatie zo gemakkelijk mogelijk te maken, heeft InfoGroen deze webinars geautomatiseerd en on demand gemaakt. Na aanmelding kun je dus direct deelnemen, óf een datum in de toekomst kiezen die jou het beste uitkomt. Naast het raadplegen van Google, het lezen vakbladen, het bezoeken van beurzen en praten met collega's, vragen klanten steeds vaker naar laagdrempelige manieren om zich snel, maar compleet te laten informeren. Wij denken dat deze webinars daar uitermate geschikt voor zijn. Je volgt het webinar wanneer jij wilt, via je smartphone, tablet, laptop of desktop', aldus De Richemont.


Verschillende versies

Vision-Mobile wordt aangeboden aan allerlei bedrijven in meerdere sectoren en is geschikt voor alle ondernemers in het groen. InfoGroen raadt de volgende GroenVision-versies aan voor de diverse sectoren:
• (Fijn)hoveniers: EasyVision
• (Groot)groenvoorzieners: GroenVision Professional
• (Groot)groenvoorzieners met meerdere vestigingen: GroenVision Enterprise
• Beheer van de openbare ruimte (BOR): BOR-Vision
• Sw-bedrijven: SW-Enterprise

Verdieping

'Voor meer persoonlijke verdieping kun je na een webinar een persoonlijke demonstratie inplannen. Samen gaan we dan dieper in op ieders individuele bedrijfssituatie en ambities. Automatiseren doe je namelijk in stappen, elke persoon en elk bedrijf in zijn eigen tempo. Ook dat komt aan bod tijdens een persoonlijke demonstratie.'


'Na een webinar kun je een persoonlijke demonstratie aanvragen'

Vision-Mobile

Voor hoveniers en grootgroenvoorzieners is er ook het webinar Vision-Mobile. Dit is bedoeld voor bedrijven die projectkosten mobiel willen registreren en efficiënter, sneller en digitaal (paperless) willen werken. Vision-Mobile is een uitbreidingsmodule bij GroenVision Professional. De Richemont: 'Je krijgt van John Willemsen een rondleiding in vogelvlucht door de interne-medewerkersportal van de Vision-Mobile-app. Ook na dit webinar kun je uiteraard een persoonlijke demonstratie aanvragen.'


LEES OOK
Meesters in de Tuin: InfoGroen
29-09-2022 | NIEUWS
54 sec

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Foire de Libramont
zondag 28 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
Demo Forest 2024
dinsdag 30 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
PlantariumGroen-Direkt Najaarseditie 2024
woensdag 21 augustus 2024
t/m donderdag 22 augustus 2024
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Future Green City 2024 in Utrecht
maandag 23 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Groenversneller
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER