Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

in-lite | Maak buiten bijzonder

ARTIKEL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
vrijdag 30 september 2022
130 sec


in-lite ontwerpt al ruim 20 jaar armaturen en het in-lite-systeem in eigen huis. Door aandacht te besteden aan de elementen die in een tuin aanwezig zijn, ontwerpt in-lite de juiste producten voor elke tuin. Veel tijd wordt besteed aan het creëren van kwalitatief hoogwaardige producten en een systeem dat zo intuïtief mogelijk is. Daarbij is het doel om het installeren en gebruiken van het in-lite-systeem zo simpel mogelijk te maken.


Het systeem werkt op 12 volt laagspanning. Dit betekent dat de 230 volt stroom uit het stopcontact door middel van een HUB omgezet wordt naar 12 volt. Dit is een veilige spanning, zodat de gebruiker de in-lite-verlichting zelf eenvoudig kan aansluiten en verplaatsen. De lampen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en voorzien van de nieuwste leds. in-lite is dus duurzaam en zorgt in iedere tuin gegarandeerd voor sfeervolle verlichting.

HUBS

De HUB is een transformator die de verlichting in de tuin aanstuurt. Het kiezen van de juiste transformator is erg belangrijk. Bij in-lite is er keuze uit drie verschillende HUB's: de HUB-50, HUB-100 en SMART HUB-150. De HUB-5 en HUB-100 zijn de reguliere transformatoren in het assortiment en zijn eenvoudig te bedienen met een touchscreen. De SMART HUB-150 is de meest innovatieve transformator van in-lite en wordt bestuurd met de in-lite-app.


KABELS

Vanuit deze transformator wordt de 12V-kabel uitgerold en langs de armaturen geleid. Hierbij is er de keuze uit twee soorten kabels. Wil je de kabel splitsen of aftakken? Gebruik dan een kabelverbinder; dan heb je in een handomdraai het kabelplan gesplitst. Is de kabel aan een in-lite-armatuur te kort? Gebruik dan verlengkabels. Ook handig is de splitter, waarmee je twee armaturen aansluit op één verlengkabel.
De kabel kan op een willekeurige plaats eindigen en hoeft geen gesloten systeem te vormen. Het uiteinde van de kabel werk je af met de meegeleverde afdekdopjes, zodat er geen vocht bij kan komen en de uiteinden niet tegen elkaar aan komen. Dit voorkomt kortsluiting.


EASY-LOCK

Ieder armatuur wordt geleverd met een EASY-LOCK. Hiermee verbind je het armatuur op een willekeurige plaats met de hoofdkabel. Door de speciale gel wordt de verbinding beschermd tegen vocht en andere invloeden van buitenaf. Hierdoor kan de connector probleemloos op of onder de grond worden geplaatst.


IN-LITE APP

Met de in-lite-app heb je als gebruiker totale controle over de in-lite-tuinverlichting. Door gebruik te maken van routines en bewegingssensoren, is deze manier van bediening slim en duurzaam. De app heeft een connectie met de transformator via bluetooth; de transformator verstuurt alle commando's naar de lampen via een smart netwerk.


IN-LITE SMART

Met de SMART HUB-150 en de in-lite-app breekt een tijdperk aan waarin buitenverlichting nog meer deel uitmaakt van ons dagelijks leven. De app voor de SMART HUB-150 is ontwikkeld voor iOS- en Android-telefoons. Hiermee is het mogelijk om alle functionaliteiten van de SMART HUB-150 in te stellen, op te slaan en te delen met andere in-lite-appgebruikers.


ACCESSOIRES

Daarnaast zijn er verschillende accessoires die het gebruik van de transformator optimaliseren. De SMART HUB PROTECTOR is ontwikkeld om de verfijnde techniek van de SMART HUB-150-transformator nog beter te beschermen. Dit accessoire verlengt de levensduur van het product indien het niet mogelijk is om de SMART HUB-150 te installeren op een overdekte locatie.


De draadloze SMART MOVE kan net als de SMART HUB-150 via een bluetooth-verbinding bediend worden met de in-lite-app. De tijd dat de verlichting aangaat nadat er beweging is geconstateerd, is traploos per minuut instelbaar van 1 tot 60 minuten middels de in-lite-app.

SMART EXTENDER

De SMART EXTENDER is ontwikkeld om het bluetooth-signaal in en rondom het huis te verbeteren. In sommige huizen zorgen externe factoren, zoals dikke geïsoleerde wanden en staalconstructies, voor een niet-optimale bluetooth-verbinding. Ook zit er veel verschil in de kwaliteit van de diverse bluetooth-ontvangers in de smartphones die in omloop zijn. In deze situaties zorgt de SMART EXTENDER voor een betere verbinding.


in-lite is donderdag 13 oktober 2022 aanwezig op het evenement Meesters in de Tuin. Tickets kun je hier bestellen.

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

download artikel

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Foire de Libramont
zondag 28 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
Demo Forest 2024
dinsdag 30 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
PlantariumGroen-Direkt Najaarseditie 2024
woensdag 21 augustus 2024
t/m donderdag 22 augustus 2024
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Future Green City 2024 in Utrecht
maandag 23 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Groenversneller
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER