Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Samenwerking met hoveniers

ARTIKEL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Jeroen Poldermans, zondag 12 juni 2022
127 sec


Voor een zwembad bel je Starline

Wanneer een particulier een zwembadwens bij jouw hoveniersbedrijf neerlegt, is het verstandig om contact op te nemen met Starline. Starline bezit als zwembadspecialist een breed assortiment aan zwembaden met bijbehorende producten en alle vereiste expertise. Ideaal, want een zwembad bouwen blijft een vak apart.


'Het gros van de hoveniers besteedt de aanleg van een zwembad uit aan een specialist. Zo zijn er de afgelopen jaren al veel mooie samenwerkingen met hoveniers ontstaan. Het kan ook andersom werken, wanneer een particulier rechtstreeks bij ons aanklopt en wij een partner zoeken die het tuingedeelte voor zijn rekening neemt', vertelt salesmanager Robert van der Maat van de Starline Group.

Elkaar versterken

Van der Maat: 'Een zwembad is voor veel mensen een lang gekoesterde droom. Meestal komt een zwembad centraal in de tuin te liggen, wat betekent dat er bij de aanleg allerlei machines in de tuin komen. In dat geval komt de hovenier in actie om de tuin te herstellen en naar wens vorm te geven. Het komt regelmatig voor dat een tuin compleet op de schop moet voor een zwembad. Vanuit onze verschillende expertises versterken we elkaar en ontstaan er allerlei nieuwe ideeën. Dat is de synergie die Starline graag aangaat met hoveniers.'


'Starline heeft een landelijk dekkend dealernetwerk'

Zwembad in aanbouw

Landelijk dealernetwerk

Voor de voortgang van het project is het voor een hovenier handig te weten dat Starline een landelijk dekkend dealernetwerk heeft, zodat er altijd wel een zwembadspecialist in de regio actief is. Een Starline-dealer neemt de plaatsing en installatie onder zijn hoede en is verantwoordelijk voor service en onderhoud. Ongetwijfeld heb je als hovenier tal van vragen, want een zwembad aanleggen vraagt ervaring en een professionele aanpak. Starline en zijn dealers beantwoorden daarom al je vragen zodat de aanleg van het zwembad vlot en probleemloos verloopt.


Snelle levering

De zwembaden van Starline zijn prefab-klaar voor installatie. Als een offerte goedgekeurd is, hoeft het soms maar een week te duren voor het zwembad zwemklaar is. Starline levert en installeert het zwembad compleet, dus inclusief de techniek. 'Ons centrale concept heet Monoblock', legt Van der Maat uit. 'Dat is een zwembad uit één stuk, dat wij prefab in onze fabriek in België produceren. In het Monoblock zijn de verlichting, het leidingwerk, de inbouwdelen, de Roldeck-zwembadafdekking en alle verdere details aanwezig. Ook de trap wordt in de fabriek al ingebouwd. Hierdoor zijn we niet wekenlang bezig met de inbouw.'


'Het hoeft soms maar een week te duren voor het zwembad zwemklaar is'

Zwembad, eindfase

Custommade

Een Starline-zwembad is custommade. Een particulier kan kiezen uit een ruim aanbod aan afmetingen, designs, kleuren, trappen en soorten verlichting. De pomp en het filter worden meegeleverd en in overleg ter plekke gemonteerd. Een fantastische optie levert het zogenaamde endless swimming. Hierbij zorgt een zwemmachine voor een krachtige tegenstroom, zodat je zelfs in een klein zwembad actief en sportief bezig kunt zijn. Het prefab customized zwembad wordt rechtstreeks vanuit de fabriek bij de opdrachtgever afgeleverd, waar de regionale dealer de montage op zich neemt.


Over Starline

Starline werkt vanuit de passie om het zwem- en wellnessgenot te vergroten. Om dat te bereiken, ontwikkelen, ontwerpen, produceren en distribueren zij sinds 1973 Monoblock-privézwembaden, Roldeck-zwembadafdekkingen en diverse accessoires voor de zwembadtechniek. Starline zit in de particuliere markt en beschikt over een exclusief dealernetwerk in de Benelux en enkele landen daaromheen. Voor de hovenier streeft Starline ernaar de betrouwbare partner voor alle zwembadbenodigdheden te zijn. Zijn portfolio biedt degelijke, eigentijdse producten van topklasse, die een gevoel van luxe, rijkdom, plezier en ontspanning uitstralen.
Daarnaast wil Starline het de hovenier makkelijk maken door alles onder één dak aan te bieden.


Contact

Starline komt graag in contact met hoveniers die een zwembadspecialist zoeken. Ben je geïnteresseerd en geïnspireerd, dan kun je een regionale dealer benaderen of de Starline Group in Nederland of België rechtstreeks bellen. De dichtstbijzijnde dealer en alle nummers vind je op de website.
Voor meer informatie: www.starlinepool.com
Tel: 0402013333 (Nederland) of +3111647800 (België)

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Balkenende hoveniers
Friday 17 June 2022
goedemorgen ons bedrijf is gevestigd in het zuidelijke van de Haarlemmermeer, bedrijf zwembaden laten wij het volledig liggen bij de klant, zonder onze tussenkomst maakt klant zijn keuze zwembadleverancier. 1 van deze bedrijven Koi factor in Noordwijkerhout stopt zijn winkel/bedrijf. wij zijn op zoek naar vaste partner zwembaden. Starline is bij ons bekend als betrouwbare leverancier. Ons werkgebied is Kennemerland, Haarlemmermeer en Bollenstreek

Ik hoor graag even groet Arjan www.balkenende.nl 0646708161

download artikel

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Foire de Libramont
zondag 28 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
Demo Forest 2024
dinsdag 30 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
PlantariumGroen-Direkt Najaarseditie 2024
woensdag 21 augustus 2024
t/m donderdag 22 augustus 2024
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Future Green City 2024 in Utrecht
maandag 23 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Groenversneller
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER