Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Eindeloos zwemmen en loungen in de stadstuin

ARTIKEL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
maandag 11 oktober 2021
93 sec


Op 14 oktober 2021 komen zo'n duizend professionals samen tijdens het jaarlijkse Meesters in de Tuin-evenement in het Ebben Inspyrium te Cuijk. Het is het eerste en enige evenement van 2021 in de tuinbranche en de eerste keer in twee jaar dat de meesters weer bij elkaar komen. Ook Starline is van de partij.

Klik hier voor toegangskaarten voor Meesters in de Tuin 2021.


Compact,functioneel maar vooral revolutionair met deze woorden kun je de Urban Active het beste omschrijven. Het nieuwe zwembad van Starline is dé oplossing om aan het drukke stadsleven te ontsnappen, zelfs in een stadstuin.

De Urban Active van Starline past met haar compacte afmetingen in iedere tuin. Sales manager Robert van der Maat legt uit: "Het is een trend dat kavels kleiner worden en dat er door allerlei wet- en regelgeving minder gebouwd wordt. Er zijn mensen die klein wonen en die graag een zwembad in de tuin willen. Dit beeld zien we met name in steden. Vandaar dat we de Urban Active hebben ontworpen."

Luxe opties

Met een lengte van 4,50 meter, breedte van 2,50 meter en diepte van 1,35 meter is de Urban Active het kleinste zwembad van Starline. Toch is de Urban Active wel degelijk een high-end zwembad, met alle luxe opties die je als klant kunt wensen. Zo biedt het design de mogelijkheid om een Starline Endless Swimming te plaatsen. Deze machine brengt een krachtige waterstroom op gang waar sportieve zwemmers tegenin kunnen zwemmen.


Relaxen en recreëren

Het fraai vormgegeven bad beschikt over een multifunctionele trap, waardoor je te allen tijde de Urban Active op een veilige manier kunt betreden. Tevens biedt dit designelement comfortabele zitmogelijkheden. Relaxen, recreëren en sportiviteit gaan dus hand in hand in het nieuwe zwembad van Starline. Robert van der Maat merkt dat er veel interesse voor de Urban Active is, ook onder hoveniers. "Veel hoveniers en tuinarchitecten krijgen regelmatig de vraag om een zwembad op te nemen in hun ontwerp . Zij gaan dan graag de samenwerking aan met een gespecialiseerde partij als Starline."


Afwerking

De Urban Active is ook voorzien van een Roldeck® systeem . Met één druk op de knop kun je het bad afsluiten met speciale solar lamellen. Dit zorgt voor een perfecte isolatie en veiligheid. Dankzij de perfecte sluiting komt er geen vuil in het water terecht en bespaar je veel tijd aan onderhoud. Solar lamellen warmen het water extra op en houden tevens de warmte vast.


Tot slot kan de Urban Active worden voorzien van Starline Pure Water, de nieuwste innovatie op het gebied van waterdesinfectie. Het grote voordeel is dat er geen reststoffen van chloor of andere chemicaliën in het zwembad komen. "Hierdoor kun je zwemmen in water van drinkwater kwaliteit", stelt de sales manager.
starlinepool.com


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

download artikel

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Foire de Libramont
zondag 28 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
Demo Forest 2024
dinsdag 30 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
PlantariumGroen-Direkt Najaarseditie 2024
woensdag 21 augustus 2024
t/m donderdag 22 augustus 2024
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Future Green City 2024 in Utrecht
maandag 23 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Groenversneller
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER