Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

De toegangspoort is een verlengstuk van uw woning

ARTIKEL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Karlijn Klei, woensdag 13 oktober 2021
94 sec


Exclusieve toegangspoorten bij DJS Hekwerken & Toegangstechniek

Een oprijlaan met een stijlvolle toegangspoort is het visitekaartje van een woning, vinden ze bij DJS Hekwerken & Toegangstechniek in Vuren. Daarom ontwerpt, maakt en monteert DJS al 25 jaar poorten op maat: van draai- tot schuifpoorten, in een klassieke of moderne stijl, van ijzer tot hout. De nieuwe poort staat zomaar. De montage en technische installatie kosten slechts één dag.


DJS Hekwerken & Toegangstechniek werd in 1995 opgericht door vader en zoon De Jong. Door uitbreidingen verhuisde het inmiddels 35 werknemers tellende familiebedrijf in 2017 naar het huidige pand in Vuren. Daar, pal langs de A15, zijn de moderne werkplaats en het zogeheten Experience Center eenvoudig met de auto te bereiken.

De keuze is reuze

'Tachtig procent van onze eindgebruikers is particulier', vertelt officemanager Sylvia Bassa. Keuze is er voor hen meer dan genoeg. Eindgebruikers kunnen zich met de hulp van DJS volledig laten ontzorgen. Een andere optie is om een keuze te maken uit de stijlselectie, waarbij potentiële klanten hun perfecte poort kunnen mix-and-matchen. Ook individueel design is mogelijk. 'Bijna alles kan', zegt Bassa. 'Wij adviseren, denken mee en houden wel van een uitdaging. We vinden het belangrijk dat onze klanten zich welkom en gehoord voelen.'


Inspiratie

Voor inspiratie kunnen hoveniers met eindgebruikers terecht in de showroom van DJS. Dit is het zogeheten Experience Center, de enige showroom op het gebied van hekwerken in de Benelux. 'Daar kunnen klanten niet alleen alle poorten zien, ze kunnen ook de productieprocessen in onze werkplaats aanschouwen', aldus Bassa. 'Daar vinden alle werkzaamheden plaats.'


Om de keuze eenvoudiger te maken, kan er in het Experience Center door middel van een foto van de entree van de woning op groot scherm getoond worden hoe verschillende toegangspoorten eruit zouden zien.

Één dag

Als de keus gemaakt is, wordt de poort in Vuren volledig geassembleerd. Zo komt het product ook aan bij de eindgebruiker: compleet met fundering, gemonteerde toegangspoort en elektrische componenten. Hierdoor kan DJS de poort binnen één dag plaatsen en wordt de overlast voor de klant beperkt.


Service

'We leveren een technisch product met een zo hoog mogelijke kwaliteitsstandaard', vertelt Bassa. 'Aangezien de producten aan allerlei weersomstandigheden worden blootgesteld en veel worden gebruikt, is goed (technisch) onderhoud belangrijk. Daarom staan de servicemonteurs van DJS, ook na de plaatsing van de poort, 24/7 ter beschikking.'


Specifieke wensen? Geen enkel probleem! Neem contact op met DJS Hekwerken & Toegangspoorten en bespreek wat er voor u mogelijk is.

Op 14 oktober 2021 komen zo'n duizend professionals samen tijdens het jaarlijkse Meesters in de Tuin-evenement in het Ebben Inspyrium te Cuijk. Het is het eerste en enige evenement van 2021 in de tuinbranche en de eerste keer in twee jaar dat de meesters weer bij elkaar komen. Ook DJS Hekwerken & Toegangspoorten is van de partij.

Klik hier voor toegangskaarten voor Meesters in de Tuin 2021.

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

download artikel

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Foire de Libramont
zondag 28 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
Demo Forest 2024
dinsdag 30 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
PlantariumGroen-Direkt Najaarseditie 2024
woensdag 21 augustus 2024
t/m donderdag 22 augustus 2024
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Future Green City 2024 in Utrecht
maandag 23 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Groenversneller
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER