Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Ervaar de veelzijdigheid van de John Deere 1R

ADVERTORIAL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Willemijn van Iersel, dinsdag 22 juni 2021
71 sec


De veelzijdige John Deere 1026R is uitgerust met een 24,7 pk sterke driecilinder-dieselmotor en heeft een tweetraps hydrostatische transmissie met tweepedaalbediening, die gebruiksvriendelijk is en precies reageert. Standaard uitgerust met vierwielaandrijving en stuurbekrachtiging heeft deze compacte tractor een hoge mate van wendbaarheid, zelfs onder de moeilijkste omstandigheden. Het lage zwaartepunt en de spoorbreedte van 1,20 m zorgen voor extra stabiliteit.


De vlakke vloer van het bestuurdersplatform, de standaard cruisecontrol, het instelbare stuurwiel en de verende comfortstoel zorgen voor een hoog niveau van comfort en gebruiksgemak. Tot de standaard scope behoort ook een hoogwaardig verlichtingspakket voor het wegverkeer en een 12V- aansluiting maakt de standaard uitrusting compleet.

De 1026R kan worden uitgerust met verschillende aanbouwdelen, waaronder een Quick Attach-voorlader met een hefvermogen tot 380 kg. Deze voorlader is nu ook verkrijgbaar met zelfnivellerende giek, zodat u precies en snel kunt werken. Een AutoConnect-cirkelmaaier met middenaansluiting met zijuitworp behoort tot de opties. Deze zijuitworpmaaiers kunnen ook omgebouwd worden tot mulch- of opvangmaaiers. De driepuntshefinrichting zorgt voor een nog grotere inzetbaarheid, bijvoorbeeld als grasopvangsysteem of kunstmeststrooier. Er zijn ook uitrustingsstukken beschikbaar voor de voorzijde, zoals sneeuwruimbladen of frontveegmachines via het John Deere Quick Hitch-systeem. Verder is er optioneel een driepuntshef voor en PTO verkrijgbaar.

De robuuste middenmaaiers zijn verkrijgbaar met een maaibreedte van 1,37 m of 1,52 m en kunnen eenvoudig worden aangekoppeld en verwijderd

De robuuste middenmaaiers zijn verkrijgbaar met een maaibreedte van 1,37 m of 1,52 m en kunnen eenvoudig worden aangekoppeld en verwijderd. Dankzij de exclusieve John Deere AutoConnect-technologie rijdt de bestuurder over de maaier heen en koppelt deze automatisch, inclusief de aftakas. De bestuurder kan de maaihoogte gemakkelijk vanaf de stoel aanpassen met behulp van een draaiknop en het heffen en dalen wordt bediend via een onafhankelijk hydraulisch circuit.

Optioneel is er een comfortcabine met grote glazen deuren, veel ruimte voor de chauffeur, een met stof beklede comfortstoel en geïntegreerde werklampen voor werken in het donker. De totale hoogte van de machine met cabine is minder dan 2 m, waardoor het veel gemakkelijker is om door lage hekken, ondergrondse garages en onder laaghangende takken te rijden, vooral in stedelijke gebieden.

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

download artikel

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Foire de Libramont
zondag 28 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
Demo Forest 2024
dinsdag 30 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
PlantariumGroen-Direkt Najaarseditie 2024
woensdag 21 augustus 2024
t/m donderdag 22 augustus 2024
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Future Green City 2024 in Utrecht
maandag 23 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Groenversneller
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER