Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Streelzacht beton: buitengewoon veelzijdig

ADVERTORIAL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Leen Berckmans, woensdag 23 juni 2021
130 sec


Ebema_Stone&Style levert baanbrekende Smooth-totaalconcepten

Inspireren met baanbrekende materialen voor tuinen, terrassen en inritten: Ebema, de Belgische expert in prefabbeton, doet het al jaren met het hoogkwalitatieve aanbod van Stone&Style. Neem nu de Smooth-collectie: tegels, trappen en bestrating van streelzacht beton, die buitenruimtes een chique uitstraling geven en bijdragen aan een harmonieus totaalconcept, zowel rond klassieke als moderne woningen.


Je ziet het vaker, tegenwoordig: een buitenruimte die naadloos aansluit bij het interieur. Van het sierlijke pad naar de voordeur tot het lounge-achtige terras. Met een mooie buitenkamer aan de vijver of een zwembad als kers op de taart. Gezelligheid en genieten staan meer dan ooit centraal. Ook buiten. Om naadloos de link te leggen tussen interieur en exterieur, heb je wel een veelzijdig materiaal nodig. Zoals beton.

Vernieuwend Smooth

Beton is sterk en comfortabel en biedt een variëteit aan stijlen. Bovendien is het gemakkelijk te onderhouden én leent het zich voor vernieuwende toepassingen. Een goed voorbeeld is de Smooth-collectie van Ebema_Stone&Style: fluweelzacht beton met een hoge aaibaarheidsfactor. Aangenaam om aan te raken met handen én voeten.
Tegels, trappen, bestrating, maar ook zwembadranden, palissades, boordstenen, plantenbakken en zelfs tuinmeubilair: ze kunnen allemaal gemaakt worden van Smooth. Dat opent de weg naar een stijlvol en harmonieus totaalconcept voor de buitenruimte van de klant.


Van zwembad tot zwevende trap

Zo is Smooth ideaal voor rond het zwembad. Zwembadranden van Smooth-beton zijn heerlijk om op te zonnen of om vast te houden als je je uit het water hijst. Dankzij de nieuwe hoektegel in Smooth-uitvoering zijn alle randen en hoeken van deze oase extra zacht en afgerond. Verstekzagen is niet nodig. Zo wint je klant aan comfort en bespaar jij onnodige installatietijd!


Zo wint je klant aan comfort en bespaar jij onnodige installatietijd

Megagrote tegels van Smooth-beton trekken de stijl door naar het terras. Je kunt ook grote zachte stapstenen plaatsen die naar tuinkamers of zithoekjes leiden. Met zwevende trappen overbrug je op stijlvolle wijze niveauverschillen in de tuin. Dit is een totaalconcept dat uitblinkt in zachtheid.

Gemakkelijke verwerking

Het verwerken van Smooth-oplossingen gaat snel en eenvoudig. Ebema helpt je daarbij een handje. In de technische documenten staan alle gegevens en op het YouTube-kanaal van Ebema vind je praktische tips over de verwerking van betontegels en -objecten. En natuurlijk staat het Ebema-team altijd klaar met raad en daad.
Integreer je bijvoorbeeld beams in je tuinontwerp, als zitelement of stijlvolle afbakening? Ebema voorziet deze stijlvolle betonnen balken van uitsparingen, zodat ze vlot met een riem kunnen worden gelegd. De Smooth-tegels zijn er in slanke uitvoeringen, tot 4 cm dun. Door het lage gewicht zijn ze nóg vlotter te leggen en dus ideaal voor stadstuinen en dakterrassen. Natuurlijk gebruik je altijd een vacuümklem en liefst ook tegeldragers.


Nagenoeg geen onderhoud

Een bijkomend voordeel voor de klant is dat beton oerdegelijk is en nagenoeg geen onderhoud vereist. Laat de natuur gerust haar gang gaan; dit natuurlijke, hoogkwalitatieve materiaal wordt elk jaar mooier dankzij de pure steenkorrels en het knappe patina.
Ook wie de look van jouw ontwerp wil behouden, heeft amper werk van het onderhoud. Gewoon even met de borstel erover of afspoelen met water. Meer is niet nodig. Wie toch vlekken of groene aanslag wil verwijderen, kan daarvoor de efficiënte producten gebruiken die verkrijgbaar zijn in de vakhandel.


Ook maatwerk

Het Ebema_Stone&Style-gamma is breed en gevarieerd. Voor elke buitenruimte en architectuurstijl vind je wel een oplossing: tijdloos en strak, klassiek en gedecoreerd, industrieel ogend met zwarte accenten, warm in combinatie met hout, of nog net wat anders.
En als de gewenste afwerkingswijze, maat of kleur niet deel uitmaakt van het standaardassortiment, maakt Ebema de producten 100 procent op maat en naar wens. In cocreatie ontwikkelt de afdeling CustomConcrete gloednieuwe kleuren, vormen, uitvoeringen en zelfs objecten van Smooth-beton.
Zo komt het Belgische bedrijf Ebema tegemoet aan zijn centrale missie: samen met jou de (buiten)ruimte verbeteren.


Meer weten of op zoek naar inspiratie?

Ontdek alle betontoepassingen, tegels en andere Smooth-producten op stone-style.ebema.be of maak meteen een afspraak met een accountmanager van Ebema (regio Limburg: frederic.crijns@ebema.be; overige regio's: gijs.gooren@ebema.be).


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Els Dierickx
Monday 10 January 2022
Hallo,
Wij zijn uit Lochristi (Oost-Vlaanderen). Kunnen wij ergens in de buurt jullie tegels gaan bekijken?

Groeten
Redactie De Hovenier
Tuesday 11 January 2022
Hi Els,

Voor locaties met Ebema producten bij jullie in de buurt, zie: https://stone-style.ebema.be/nl-BE/zoek-plaatser-verdeler-tuinarchitect?type=verdeler
Verder heeft Ebema zelf een uitgebreide Expo in Zutendaal.
Succes!

download artikel

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Foire de Libramont
zondag 28 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
Demo Forest 2024
dinsdag 30 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
PlantariumGroen-Direkt Najaarseditie 2024
woensdag 21 augustus 2024
t/m donderdag 22 augustus 2024
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Future Green City 2024 in Utrecht
maandag 23 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Groenversneller
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER