Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

De nieuwe Toro Z Master 4000: productief en comfortabel als geen ander

ADVERTORIAL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Arno Peeters, zaterdag 27 maart 2021
249 sec


Een ongeëvenaarde krachtpatser

Houten, februari 2021. Onvervalste, ruwe en niet te stoppen kracht. Een Toro die de stier bij de hoorns neemt. Ongeëvenaarde wilskracht en duurzaamheid voor onverslaanbare productiviteit en snelheid. Hebt u plannen om uw groenbedrijf in een hogere versnelling te schakelen? Dan is het tijd voor een Toro® Z Master® 4000.


Het kostte onze ingenieurs ruim 100 jaar bloed, zweet en innovatie om een machine van dit kaliber te maken. Na één werkgang begrijpt u waarom deze machine het wachten waard was. De nieuwe Toro Z Master 4000 zeroturnmaaier is voor geen kleintje vervaard. Hij is groot, geslepen en onverschrokken. Toch biedt hij de hele dag door comfort dankzij Toro's gepatenteerde MyRide-ophanging en het grasverslindende Turbo Force-maaidek dat gebouwd is met ultrasterk 7-gauge staal.

Turbo Force: het geheim van productiever maaien

Dankzij Toro's gepatenteerde Turbo Force-maaidek is de Z Master 4000 ontworpen voor bliksemsnelle efficiëntie die compromisloze duurzaamheid een nieuwe dimensie geeft.


Het Turbo Force-systeem bestaat uit een excentrisch maaidek van ultrasterk 50 KSI 7-gauge staal. Hoe goed is dit maaidek dan wel? Na zich ruim 100 miljoen uur een weg gebaand te hebben door de moeilijkste omstandigheden en alle soorten gras, staat de deugdelijkheid ervan als een paal boven water. Het Turbo Force-maaidek wordt aangevuld met een uiterst sterk buisframe en een duurzame, robuuste voorbouw met I-profiel.

Het Turbo Force-systeem is voorzien van baanbrekende antiscalpeerrollen met dubbele opvang, die de beste maaikwaliteit garanderen op de moeilijkste terreinen. Het maaisel wordt gestort en verspreid door het slimste systeem dat op de markt is, dankzij een rubberen uitwerpkanaal dat alle obstakels vermijdt. Daarnaast heeft het systeem een ongeëvenaard vermogen om afval te ruimen.

Tot slot is de Z Master 4000 leverbaar met een maaidek van 122, 132 of 152 cm en is hij uitgerust met Toro's legendarische afgeronde bumper. Dankzij de doordachte vormgeving is deze extra duurzaam en is er minder uitgeblazen en beschadigd gras. Hij zet het gras overeind, zodat u in één werkgang het perfecte maairesultaat krijgt.

De nodige spierkracht om de klus te klaren

Om u het nodige vermogen te geven zodat u sneller kunt werken, heeft Toro zijn Z Master 4000 voorzien van een professionele motor van Kawasaki, die wereldwijd geroemd wordt om zijn kracht, betrouwbaarheid en startzekerheid. In ons assortiment vindt u vast iets van uw gading, met motoren van divers formaat (inhoud van 22 pk* tot 25,5 pk*), een transporttopsnelheid van 19 km/uur en een messnelheid van 385 km/uur. Kortom: vermogen te over om sneller meer gras te maaien en meer klussen af te werken dan uw concurrenten.


De motor en het Turbo Force-maaideksysteem zijn aangevuld met extra robuuste Voodoo Trac- aandrijfbanden van 66 cm. Deze geven de bestuurder een hoger gezichtspunt en goed overzicht over de omgeving. Ook zijn er lekvrije, semipneumatische voorbanden en gazonbanden van 61 cm verkrijgbaar, zodat u klaar bent voor alle denkbare omstandigheden.

Nieuwe Toro Z Master 4000:


• De krachtige 25,5 pk* Kawasaki-motor is goed voor een rijsnelheid van 19 km/u en een messnelheid van 385 km/uur

• Turbo Force-maaidek van uiterst sterk 7-gauge staal, met slim ontworpen afgeronde bumper

• MyRide-ophanging voor gepersonaliseerd comfort, een hele dag lang

• De grootste asbehuizingen op de markt, gebouwd uit #Lheavy-duty$L gietaluminium

• Pneumatische of lekvrije semipneumatische voorband als optie

• Gigantische Voodoo Trac-aandrijfbanden van 66 cm voor ongeziene tractie

• De beste garantie op de markt**: 5 jaar, 1.250 uur, met 2 jaar zonder urenbeperking

Een hele dag lang comfortabel

De Toro Z Master 4000 is voorzien van een hoogwaardige geveerde stoel met een onderrugdeel dat uw rug niet alleen ondersteunt, maar ook in de juiste houding zet. Zo blijft u de hele dag door comfortabel aan de slag. De stoel met pluchen bekleding heeft diverse afstelmogelijkheden (zoals een lengte-instelling en in hoogte verstelbare armsteunen) en verzekert de hoogwaardige ervaring die u nodig hebt om comfortabel en in stijl over het ruwste terrein te kunnen rijden.


Voor de beste zit op de markt kunt u uw Z Master 4000 upgraden met Toro's gepatenteerde MyRide- ophanging, die niet alleen een nieuwe dimensie toevoegt aan comfort, maar u ook meer werk laat verrichten voor het donker wordt. Zweef als het ware over hobbels en door greppels en bewaar een gelijkmatige snelheid en productiviteit met de hoogwaardige hendelbediening. MyRide biedt u bovendien een gemakkelijk af te stellen systeem waarmee u de perfecte zit creëert. Zachter zitten? Geen probleem. Harder? Geen probleem. Meer armruimte? Aan u de keus! MyRide kan aangepast worden aan uw lengte, gewicht en beenlengte.

Het MyRide-systeem wordt vervolledigd met de enige achterwielophanging op de markt die u tijdens het werk kunt afstellen; robuuste schokdempers met een veerweg tot 7,5 cm vangen alles op wat Moeder Natuur op uw pad gooit, voor een ultrasoepele rit.

Maar dat is nog niet alles. We hebben handige accessoires toegevoegd aan de Z Master 4000, zoals een elektronische hefhulp voor het maaidek, meerdere bekerhouders, een agressief bandenprofiel, USB-poorten en een frontmaaidek met lage instap; een knap staaltje ingenieurschap dat u comfortabel houdt terwijl u over het maaiterrein raast.
Bij gebrek aan redenen om van uw maaier te komen, schiet uw productiviteit de hoogte in.


Uw werkgang naar meer winst

De Z Master 4000 mag dan uitblinken wat betreft kracht, comfort en betrouwbaarheid, maar eigenlijk is het net zo belangrijk om spaarzaam om te gaan met elke cent, zodat u uw bedrijfsresultaat kunt opkrikken. Toro begrijpt de onsentimentele, harde realiteit van het bedrijfsleven. Daarom hebben we de Z Master extra snufjes gegeven die u elke maand uit de rode cijfers houden. Hoe dan wel?


We hebben de Z Master 4000-serie zeroturnmaaiers uitgerust met Horizon360-bedrijfssoftware, die u meer inzicht geeft in het werk en zo de winstgevendheid optimaliseert.

Een urenteller helpt u de werktijden in de gaten te houden en op de USB-poorten sluit u randapparatuur aan zoals uw mobiele telefoon, waardoor u kunt communiceren met uw medewerkers en klanten.

En omdat we weten dat Moeder Natuur soms tegendraads kan zijn, hebben we krachtige ledlampen toegevoegd die in de lente en de herfst kostbare minuten toevoegen aan uw werkdag.

Betrouwbaarheid om op te bouwen: de beste garantie op de markt

Toro begrijpt dat zijn succes gebouwd is op zelfstandigen in de groensector die behoefte hebben aan betrouwbare, duurzame machines. Daarom ondersteunen we de Toro Z Master 4000 met de beste garantie en klantenservice op de markt: een garantie van 5 jaar of 1.250 bedrijfsuren**, waarvan 2 jaar zonder urenbeperking. Om de uitvaltijd ten gevolge van service tot een minimum te beperken, heeft Toro een uitgebreid dealernetwerk in Nederland, onder wie vele zelfstandigen zoals u, die de waarde van hard werk, snelheid en productiviteit begrijpen.


Bestel nu uw Z Master 4000

De exclusieve distribiteur in Nederland is Jean Heybroek BV. De Toro Z Master 4000 zeroturnmaaiers zijn exclusief verkrijgbaar bij ruim 80 erkende onafhankelijke dealers in Nederland. Bij 30 van deze dealers staat deze machine vanaf begin maart in de showroom. De aanbevolen verkoopprijs van een Z Master 4000 modeljaar 2021 varieert van € 10.250 voor het basismodel tot € 10.550 - € 10.750 voor de HDX-modellen. Meer informatie over de gloednieuwe Toro Z Master 4000 vindt u op www.toro.com. U kunt ook contact opnemen met Harold Morsink, productmanager Toro Consumer: harold.morsink@jeanheybroek.com of tel. 06-10557647.


Over Toro

Met een geschiedenis die teruggaat tot 1914 is Toro een vooraanstaande wereldwijde leverancier van innovatieve oplossingen voor werkzaamheden buiten, zoals gras- en groenonderhoud, sneeuwruimen, bouwmachines (ook voor de verhuur) en beregening. Met een sterk netwerk van distributeurs, dealers, detaillisten en verhuurbedrijven in meer dan 125 landen ondersteunt Toro zijn klanten bij het onderhoud van hun tuinen, golfbanen, sportvelden en openbaar groen, bedrijfsgebouwen, bouwplaatsen en landbouwbedrijven. Bezoek voor meer informatie de website www.toro.com.

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

download artikel

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Foire de Libramont
zondag 28 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
Demo Forest 2024
dinsdag 30 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
PlantariumGroen-Direkt Najaarseditie 2024
woensdag 21 augustus 2024
t/m donderdag 22 augustus 2024
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Future Green City 2024 in Utrecht
maandag 23 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Groenversneller
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER