Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Zeroturns van John Deere, voor een geweldige maaiervaring

ADVERTORIAL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Peter Jansen, woensdag 10 juni 2020
121 sec


Met een uitzonderlijke wendbaarheid en snelheden tot 14,5 km/u zorgen de John Deere Ztrak-zeroturngrasmaaiers voor een snelle en geweldige maai-ervaring. De John Deere zeroturn-maaierlijn voor particulieren bestaat uit twee series en zes modellen, zodat er altijd wel een model is dat bij uw behoefte past.

John Deere Z300-serie
John Deere Z300-serie

Door de zeer hoge manoeuvreerbaarheid van de John Deere Ztrak-zeroturnmaaiers bespaart u tijd. Het bestuurdersplatform is zo ingericht dat u goed zicht heeft op het werk en aan uw rechterzijde ziet u op het moderne dashboard in één oogopslag de benodigde informatie.

De Accel Deep-maaidekken zijn gestanst. Dit heeft als voordeel dat er geen lasnaden en hoeken in het maaidek zitten, waardoor de uitstroom van maaisel geoptimaliseerd wordt. Om de machines nog veelzijdiger te maken, kunnen de meeste modellen ook uitgerust worden met MulchControl. Hiermee kan eenvoudig worden omgeschakeld van zijuitworpmaaien naar mulchmaaien. Dit gebeurt via een klep die de bestuurder tijdens het werk zonder gereedschap kan omzetten. Alle John Deere-zeroturns zijn uitgerust met sjor-ogen, zodat de machines eenvoudig getransporteerd kunnen worden van klant naar klant. De Ztrak-zeroturns voor de particuliere markt kunnen ook uitgerust worden met een opvangsysteem voor gras.

Zoals bij veel John Deere-machines is de premiumuitvoering aangeduid met de letter R

300-serie

Met hun 107 cm werkbreedte zijn deze machines uitermate geschikt voor kleine tuinen en krappe maaigebieden. De Z335E is het degelijke en eenvoudige instapmodel. Hiermee krijgt u de klus geklaard. Bent u op zoek naar meer vermogen, dan kunt u kiezen voor de Z345M. Deze maaier is ook uitgerust met een luxere bestuurderstoel. Bij veel John Deere-machines is de premiumuitvoering aangeduid met de letter R. De Z345R is dan ook uitgerust met voetbediende maaidek-lift, premiumbedieningshendels en een uitermate luxe stoel.


John Deere Z500-serie

500-serie

De 500-serie biedt een werkbreedte van 122 cm, waarmee u nog meer capaciteit heeft dan met de John Deere 300-serie. Grotere wielen ten opzichte van de 300-serie zorgen voor meer grip en stabiliteit. Alle drie modellen uit deze serie zijn uitgerust met een V-twinmotor, met voldoende vermogen en koppel om ook in ruwe omstandigheden goed werk te kunnen verrichten. De Z525E is het instapmodel in deze serie. Zoekt u meer motorvermogen en een luxe stoel, dan is de Z535M een geschikte machine voor u.
Het topmodel uit de 500-serie is de Z540R. Deze machine is uitgerust met een extra diep maaidek, zodat er gemakkelijk lang en zwaar gras mee gemaaid kan worden. De sterke Kawasaki-motor zorgt ervoor dat u met 14,5 km/u kunt maaien als de omstandigheden het toelaten. Hierdoor mag de Z540R met recht een semiprofessionele machine genoemd worden. Met de Z540R heeft u niet alleen een machine met een grote capaciteit; de maaier scoort ook hoog op het gebied van bestuurderscomfort, mede door het geïsoleerde voetplatform, de voetbediende maaidek-lift en de luxe hoge stoel.


900-serie

Bent u op zoek naar een professionele Ztrak-diesel-zeroturnmaaier? Dan heeft John Deere ook een oplossing voor u. De Z900-serie biedt professionele prestaties met maaibreedtes tussen de 137 en 180 cm. De machines zijn uitgerust met sterke moderne dieselmotoren die voldoen aan stage V. Deze machines zijn uitermate geschikt om hele dagen te maaien. De optionele Tweel-wielen zorgen er niet alleen voor dat u nooit meer lekrijdt, maar verhogen ook nog eens het bestuurderscomfort. De compacte Z994R is met zijn 137 cm werkbreedte zeer geschikt voor kleinere ruimtes. Bij de Z997R, het topmodel van de John Deere-zeroturns, kan gekozen worden voor een werkbreedte van 150 of 183 cm. Beide machines zijn uit te rusten met een goedgekeurde straathomologatie.


Kortom: er is altijd wel een John Deere Ztrak-zeroturn die bij u past. Voor meer informatie kunt u kijken op onze website: www.deere.nl of contact opnemen met een officiële John Deere-dealer.

John Deere Z900-serie
Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

download artikel

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Foire de Libramont
zondag 28 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
Demo Forest 2024
dinsdag 30 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
PlantariumGroen-Direkt Najaarseditie 2024
woensdag 21 augustus 2024
t/m donderdag 22 augustus 2024
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Future Green City 2024 in Utrecht
maandag 23 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Groenversneller
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER