Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Bij groei hoort uitbreiding. IrriTech maakt het aanbod nog completer en gaat voor groen

ADVERTORIAL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
maandag 9 maart 2020
103 sec


'Groener en duurzamer in ons aanbod en transport'

IrriTech wil als groene 'onestopshop' hoveniers voorzien van een totaalpakket. Met de recente toevoeging van grindplaten, boombeluchting en sedum kunnen groene professionals bij IrriTech terecht voor al hun benodigdheden. Vooral de toevoeging van sedum sluit mooi aan bij de ontwikkeling die IrriTech momenteel doormaakt naar een groener aanbod met een duurzaam karakter.


Dat IrriTech zich behalve als waterspecialist ook steeds meer als groenspecialist ontpopt, is een logisch gevolg van de groeiende diversiteit aan klanten. Dat zijn bijvoorbeeld hoveniers die een tuinberegening voor klanten aanleggen, maar ook boomverzorging komt aan bod in het assortiment. Boombeluchting en -bewatering worden in tijden van een veranderend klimaat steeds belangrijker. Daarom biedt IrriTech onder meer gietranden en beluchtingsbuizen en -pakketten aan.

Sedumdak - vergroening op een hoger niveau

De wereld vergroent en dat merken we allemaal. Ook wordt de regelgeving voor woningen steeds verder aangescherpt. De groeiende populariteit van het groendak is een logisch gevolg. Vooral de aanleg van sedumdaken met sedumcassettes komt veel voor. Gezien de vele voordelen die een groendak biedt, is het voor elke woningbezitter een interessante optie.
Voordelen van sedum:
• betere isolatie
• absorberen van regenwater
• schonere lucht
• hoger rendement van zonnepanelen
• biodiversiteit
Naast deze functionele aspecten bieden sedumcassettes een prachtig schouwspel wanneer de planten in bloei staan. Ook wordt er een perfecte leefomgeving voor vogels en insecten gecreëerd. Zo draagt de sedum direct bij aan de biodiversiteit in de omgeving.


Grindplaten en kantopsluitingen

Met de kwalitatief hoogwaardige Eccogravel-grindplaten heeft IrriTech het assortiment met een uitstekend product uitgebreid. De grindplaten zijn gemaakt van HDPE en hebben een zeer sterk aangelast worteldoek. Met eigenschappen als een hoge drukweerstand, hoge wringlast en vorstbestendigheid is een strakke uitstraling gegarandeerd.

de tekst loop door onder de afbeelding


Om het plaatje compleet te maken, zijn onlangs ook kantopsluitingen in diverse uitvoeringen en materialen in het assortiment opgenomen. Het geheim van deze kantopsluitingen schuilt in de zeer eenvoudige manier van monteren. Het Easyfix-principe werkt snel en geeft een mooie uitstraling.

Klantportaal voor hoveniers

Medio april 2020 lanceert IrriTech een geheel nieuwe website. Deze vernieuwde website biedt alle gemakken die een klant mag verwachten. Zo kunnen hoveniers zich eenvoudig aanmelden voor het klantportaal en online bestellen met eigen prijzen. Ook herhaalaankopen kunnen hiermee eenvoudig worden geregeld. Met de combinatie van een zeer ruime voorraad en onze eigen transportservice bieden wij de dienstverlening die een klant mag verwachten. Interesse? U kunt zich al direct aanmelden via de website van IrriTech.


Nieuwe transportbussen

Met deze nieuwe paradepaardjes breidt IrriTech zijn eigen transportservice verder uit, zodat de klant nog flexibeler bediend kan worden. De afhankelijkheid van externe transporteurs wordt nog kleiner en dat biedt voor iedereen voordelen, zoals leveren op projectlocaties, afspraken met chauffeurs en bezorging op dezelfde dag.

De tekst loopt door onder de afbeelding


Deze nieuwe transportbussen hebben de laagst mogelijke uitstoot, waardoor ook wij onze verantwoordelijkheid nemen voor milieu en klimaat.

Laat het seizoen maar beginnen

IrriTech staat ook dit seizoen weer met een compleet team voor u klaar, en hoopt met een nog veelomvattender assortiment en uitgebreide service iedereen naar tevredenheid te kunnen helpen. Ook met tuinberegening kan IrriTech u helpen, door het maken van een beregeningsplan. Dit kunt u eenvoudig aanvragen via de webshop. Kortom: komt u er zelf niet uit? Neem dan gerust contact op met IrriTech.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

download artikel

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Foire de Libramont
zondag 28 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
Demo Forest 2024
dinsdag 30 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
PlantariumGroen-Direkt Najaarseditie 2024
woensdag 21 augustus 2024
t/m donderdag 22 augustus 2024
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Future Green City 2024 in Utrecht
maandag 23 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Groenversneller
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER