Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Ceramaxx: nieuwe collectie 3 cm dikke keramische tegels

ADVERTORIAL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
donderdag 30 mei 2019
93 sec


Door technologische innovaties kunnen er steeds dikkere keramische tegels geproduceerd worden. Daardoor kunnen deze tegels ook gebruikt worden in nieuwe toepassingen en op een andere manier verwerkt worden. Drie centimeter dikke keramische tegels zijn het meest recente voorbeeld van deze vernieuwingsdrang in de keramische industrie. Michel Oprey & Beisterveld noemt deze tegels Ceramaxx.

Ceramaxx Canyon Coal
Ceramaxx Canyon Coal

De meeste eigenschappen van Ceramaxx zijn gelijk aan die van 2 cm dikke tegels. Denk daarbij aan duurzaamheid en gebruiksgemak. Door de revolutie in digitale druktechnieken is het daarnaast mogelijk geworden om designs te ontwikkelen die bijna niet meer te onderscheiden zijn van de originele materialen zoals natuursteen, beton en hout. Zo combineert keramiek het beste van twee werelden. Een extra voordeel van Ceramaxx ten opzichte van 2 cm dikke tegels is dat Ceramaxx-tegels ook los verwerkt kunnen worden. De drukbestendigheid van deze tegels is zo groot, dat bij een correcte verwerking in split of stabilisatie een langdurig stabiel resultaat gegarandeerd kan worden. Dat betekent dat 3 cm dikke tegels, mits goed opgesloten, ook los in opritten verwerkt kunnen worden. De drukbestendigheid is meer dan drie keer zo hoog als bij 2 cm dikke tegels en bijna tien keer zo hoog als bij de sterkste '3+1-tegels' die op de markt verkrijgbaar zijn.

Ceramaxx Ardeche Grey
Ceramaxx Ardeche Grey

Ceramaxx-collectie

Michel Oprey & Beisterveld beschikt over een groot assortiment 2 cm dikke keramische terrastegels. Daarnaast kan men er nu ook terecht voor een compleet nieuwe collectie 3 cm dikke keramische tegels: Ceramaxx. De gehele collectie bestaat uit gerectificeerde, maatvaste tegels. Er wordt veel zorg besteed aan de ontwikkeling van exclusieve designs. Op dit moment zijn de tegels beschikbaar in de afmetingen 60 x 60 x 3 cm en 90 x 90 x 3 cm. De collectie is uit voorraad leverbaar; projecten met deze tegels hoeven dus niet lang van tevoren gepland te worden.


Vestiging Vianen

Michel Oprey & Beisterveld

De collectie van Michel Oprey & Beisterveld bestaat niet alleen uit keramische tegels. Het bedrijf heeft een lange traditie op het gebied van natuursteenproducten voor tuin en terras. Ook is er een assortiment bestratingsmaterialen, muur- en afwerkelementen en sierstenen. De showtuinen en showrooms in Echt en Vianen staan ter beschikking van professionele klanten, maar ook particuliere klanten kunnen met een gerust hart worden doorverwezen. Michel Oprey & Beisterveld kan hen op een deskundige manier adviseren en daarmee het hele commerciƫle traject zorgvuldig voorbereiden. Hoveniers zijn altijd van harte welkom, maar het behoort tot onze standaardservice dat een van onze adviseurs uw klant op een professionele manier op weg helpt, mocht dat u een keer niet lukken. U krijgt achteraf een rapport waarmee u de zaken vervolgens zelf commercieel kunt afronden. Als u in alle rust ons assortiment wilt doornemen, kunt u onze website bezoeken: www.mo-b.nl. Ook kunt u het Garden Book 2019 bestellen, waarin het buitenassortiment overzichtelijk is weergegeven.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

download artikel

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Foire de Libramont
zondag 28 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
Demo Forest 2024
dinsdag 30 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
PlantariumGroen-Direkt Najaarseditie 2024
woensdag 21 augustus 2024
t/m donderdag 22 augustus 2024
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Future Green City 2024 in Utrecht
maandag 23 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Groenversneller
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER