Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Buiter Beton, deelnemer van het eerste uur

ADVERTORIAL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Linde Kruese, vrijdag 21 december 2018
86 sec


Buiter Beton is een leverancier van sierbestrating en tuinmaterialen. Met drie vestigingen levert het bedrijf door het hele land, maar het heeft nog altijd de mentaliteit van de kruidenier op de hoek: strakke lijnen en een persoonlijke aanpak.

De Terras & Trends Deck, lichtgrijs
De Terras & Trends Deck, lichtgrijs

De gezelligheid van de woonkamer verplaatst zich steeds meer naar de tuin. Het belooft daarom weer een mooi tuinseizoen te worden, mede dankzij de ontwikkeling van nieuwe tuinmaterialen en trends in de tuinbranche. Met het merk Terras & Trends houdt Buiter Beton trends en ontwikkelingen nauwlettend in de gaten, zonder actuele thema's zoals duurzaamheid uit het oog te verliezen.

Terras & Trends private label

Met het inspiratiemerk Terras & Trends brengt Buiter Beton vraag en aanbod bij elkaar. Particulieren ontmoeten de vakspecialisten die dagelijks werken met de beste producten uit het programma. Naast de blauwe showborden waarop het assortiment gepresenteerd wordt, heeft Buiter Beton voor het nieuwe tuinseizoen het private label uitgebreid met schitterende materialen. Een bijkomend voordeel is dat deze scherp geprijsd zijn en doorgaans uit voorraad leverbaar. De Terras & Trends private label-materialen zijn herkenbaar aan het blauwe label in de hoek. Bovendien is het aanbod te zien in de Terras & Trends-catalogus, een 500 pagina's dik boekwerk boordevol tuinmaterialen en tuininspiratie. Klanten van de Buiter Beton Groep kunnen deze catalogus in hun eigen huisstijl bestellen.
Al sinds de eerste editie is Buiter Beton een vaste deelnemer aan de Groene Sector Vakbeurs. De showtuin van 5000 vierkante meter in Balkbrug ligt op een steenworp afstand van de Evenementenhal Hardenberg. Ieder jaar ontmoet het team nieuwe mensen op de beurs en worden ideeën opgedaan bij diverse leveranciers.


Tekst loopt verder onder de afbeelding

De showtuin van ruim 5000 m² is voor zakelijke klanten 24/7 bereikbaar.

Groots uitpakken

Ieder jaar licht Buiter Beton in de stand een tipje van de sluier op van het nieuwe programma. Ook dit jaar worden er nieuwe private label-materialen gepresenteerd. Het belooft weer een mooi evenement te worden, met een speciaal tintje: het is namelijk de 20e editie van de Groene Sector Vakbeurs. Daarom wordt groots uitgepakt met een informatieve stand en een speciale bar, waar mensen onder het genot van een hapje en drankje kunnen bijpraten en vakspecialisten elkaar kunnen ontmoeten.


Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Als vaste deelnemer is Buiter Beton ervan overtuigd dat de Groene Sector Vakbeurs nog lang zal bestaan, wellicht in een andere opzet gezien de digitalisering en andere ontwikkelingen. Ook zien we dat tegenwoordig andere thema's steeds belangrijker worden, zoals duurzaamheid, milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen.
Wilt u meer informatie over Buiter Beton of het inspiratiemerk Terras & Trends? Bezoek dan de stand van Buiter Beton en het Terras & Trends-café in hal 1 in stand 149.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

download artikel

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Foire de Libramont
zondag 28 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
Demo Forest 2024
dinsdag 30 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
PlantariumGroen-Direkt Najaarseditie 2024
woensdag 21 augustus 2024
t/m donderdag 22 augustus 2024
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Future Green City 2024 in Utrecht
maandag 23 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Groenversneller
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER