Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Demontage van schroeven in planken gaat dikwijls mis

INGEZONDEN MEDEDELING
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
dinsdag 20 november 2018
87 sec


Houtrecycle schroeven: een beter milieu begint in je eigen tuin

Een beter milieu, dat willen we allemaal. Maar hoe dragen we zelf een steentje bij als het gaat om het opknappen van de tuin? Je wilt bijvoorbeeld een nieuwe schutting plaatsen, maar wat doe je met de oude? De planken zien er namelijk nog prima uit en die wil je best nog een keer gebruiken of verkopen. Toch gaat het bij de demontage vaak mis. Bij het uitdraaien van de schroeven kom je erachter dat de torx indruk niet meer zijn werk doet. Dus ga je als snel echt slopen, terwijl je dit eigenlijk niet wilt. Hieronder vind je de oplossing voor dit probleem.


Eenvoudig en snel planken demonteren

Houtrecycle schroeven zijn de toekomst voor in je tuin. Hiermee heb je nooit meer problemen met dolgedraaide schroefkoppen die je niet meer los krijgt. Hoe dit kan? De hout recycle schroef heeft niet alleen een extra diepe torx 30 indruk, maar ook een stevige zeskantkop.


Mocht de torx kop niet meer functioneren, dan is het altijd mogelijk de schroef uit te draaien met een doppenset, steeksleutel of ringsleutel. Laat hiervoor de kop van de houtrecycle schroef altijd iets uit het hout steken. Het is de combinatie van een torx schroef en houtdraadbout in één. Het is echt de schroef van de toekomst, omdat het hergebruiken van hout zo veel eenvoudiger is.

IJzersterke schroeven

Houtrecycle schroeven zijn gemaakt van verzinkt staal en daardoor ijzersterk. De lengtes variëren van 40 tot en met 140 mm en de dikte is 8.0 mm. Het grove deeldraad van de schroef is speciaal ontworpen voor hout op hout constructies en trekken houtdelen strak tegen elkaar aan. Voorboren wordt aangeraden om de herbruikbare schroefbout zo mooi mogelijk te verwerken. De schachtribben nemen de spanning weg, zodat je boormachine minder moeite heeft bij het inschroeven. Dit zorgt voor meer schroeven monteren per acculading.


De Wovar houtrecycle schroef maakt het mogelijk om altijd de schroeven weer uit houten planken te verwijderen.

De Wovar houtrecycle schroef maakt het mogelijk om altijd de schroeven weer uit houten planken te verwijderen. Zo kun je allerlei planken eenvoudig hergebruiken. Je ontlast zo het milieu doordat je minder snel nieuw hout koopt. Ook op de tweedehands markt zal je hout meer waard zijn omdat het vrij van schroeven geleverd wordt. Bij Wovar vindt u deze hout recycle schroeven en veel meer ijzerwaren voor binnen- en buitengebruik.

Wovar

Wovar begon enkele jaren geleden als het merk voor kwalitatieve vlonderschroeven. Het groeit inmiddels tot een volledige ijzerwarenmerk met o.a. tuinschroeven, slotbouten, hengen, tellerkopschroeven, dakschroeven en meer. Hoveniers kunnen via wovar.nl een zakelijk account aanmaken voor extra korting.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Foire de Libramont
zondag 28 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
Demo Forest 2024
dinsdag 30 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
PlantariumGroen-Direkt Najaarseditie 2024
woensdag 21 augustus 2024
t/m donderdag 22 augustus 2024
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Future Green City 2024 in Utrecht
maandag 23 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Groenversneller
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER