Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Exclusief bij Gadero: Deens rabat blokprofiel

INGEZONDEN MEDEDELING
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Hanneke Lindenburg, vrijdag 2 november 2018
154 sec


Deens rabat blokprofiel, daar heb je misschien nog nooit van gehoord. Dat kan, want het is een uniek product exclusief verkrijgbaar bij online houthandel Gadero. Deens rabat, ook wel triple profiel genoemd, heeft drie strakke banen. Deze banen geven het blokprofiel een modern en speels uiterlijk. Met deze bijzondere rabatdelen maak je een dichte schutting, achterwand van een overkapping of zelfs een gevel met een prachtig effect. Zeker voor de liefhebbers van design zijn deze bijzondere profielen een aanrader. Lees hieronder meer over alle toepassingen van deze buitengewone Deens rabat profielen.


Voordelen Deens rabat

Deze Deens rabat profielen vallen op door hun bijzondere drie banen, die een beetje lijken op zee golven. Dit opvallende patroon zorgt voor een strakke en moderne uitstraling. Danish Design noemen wij dat. Daarnaast heeft Deens Rabat als voordeel dat het zowel horizontaal als verticaal te plaatsen is. Gadero biedt Deens Rabat aan in verschillende houtsoorten en lengtes. Zo is er altijd een Deens Rabat profiel wat bij je aankomende tuinproject past. Deze unieke profielen zijn nergens anders te vinden, bestel ze dus vandaag nog bij de nummer 1 online houthandel.


Dichte Schutting

Een dichte schutting biedt meer privacy in de tuin. Nu zijn er verschillende profielen om een dichte schutting mee te creëren, waarbij Zweeds rabat misschien wel de bekendste is. Toch is niet iedereen fan van de schuine randen, waar je bij dit profiel toch aan vast zit. Gaat u voor een strakke en moderne schutting? Kies dan Deens rabat blokprofielen! Deze profielen sluiten precies op elkaar aan en zo stapel je ze op elkaar tot een strak geheel. Ook geeft Deens Rabat de schutting een interessant profiel.


Onze hardhout profielen zijn zeer geschikt voor een duurzame schutting. Deze blokprofielen zijn glad geschaafd, wat ze een luxe uitstraling geeft. Daarnaast hebben deze trapeziumprofielen een mooi en natuurlijk uiterlijk door het gebruik van hardhout. Dit geeft deze rabatdelen ook een lange levensduur. Een schutting van hardhout Deens rabat kan dus lang blijven staan.

Ga je voor een strakke en moderne schutting? Kies dan Deens rabat blokprofielen!

Lariks Douglas overkapping

Een overkapping van Lariks Douglas in de tuin blijft onverminderd populair. Het is dan ook een heerlijke plek om te zitten tijdens lange zomeravonden of op mooie herfstdagen. Door een dichte wand toe te voegen maak je een beschut plekje van je overkapping. Dan kies je natuurlijk voor een wand van Lariks Douglas, om het geheel af te maken. Met Deens rabat van deze houtsoort maak je een opvallende dichte wand, met een speels en modern uiterlijk.


Daarnaast is Lariks Douglas hout vol karakter, zo is het een knoest houdende en harshoudende houtsoort. Door het hars in het hout heeft het een langere levensduur. Toch raden wij je wel aan om je wand van Lariks Douglas te behandelen zodat deze nog langer meegaat. Gebruik daarvoor bijvoorbeeld transparante tuinbeits, zo is het hout beter bestand tegen weersinvloeden. Doe dit niet in één keer, maar in twee of drie dunne lagen zodat de beits erin trekt en niet op het hout blijft liggen. Daarnaast zorgen de knoesten voor de authentieke Lariks Douglas look, waar veel mensen zo van houden en wat wat ons betreft ook de charme van deze houtsoort is.

Thermisch gemodificeerde gevelbekleding

Thermisch gemodificeerd hout is echt in opkomst als het gaat om gevelbekleding. Deze houtsoorten zijn op een milieuvriendelijke manier verduurzaamd, waardoor ze een veel langere levensduur hebben. Door het hout met stoom te behandelen gaat het soms wel twee keer zo lang mee. Daarnaast is thermisch gemodificeerd hout vaak licht van gewicht en vormvast, wat natuurlijk ideale eigenschappen zijn voor gevelbekleding.


Een goed voorbeeld hiervan zijn onze triple profielen van Ayous. Deze blokprofielen zijn gemaakt van de Afrikaanse houtsoort Ayous, die van zichzelf niet bijzonder duurzaam is. Door de warmtebehandeling gaat Ayous echter wel 25 jaar of langer mee. Daarnaast zorgt het triple blokprofiel voor een opvallende gevel, met een zeer luxe uitstraling. Ayous bevat ook geen noesten en rustige lijntekeningen wat dit effect versterkt.

Zakelijk voordeel voor hoveniers

Gadero biedt speciale acties en een vaste korting voor hoveniers. Als groenbedrijf krijg je standaard 5% korting op ons hele assortiment. Daarnaast hanteren wij vaste leverdagen per postcode, zodat je precies weet wanneer er geleverd wordt. Ook 48-uurs levering is mogelijk. Bij Gadero heb je een vast contactpersoon bij onze klantenservice, die je altijd snel van dienst kan zijn. Maak nu een zakelijk account aan bij Gadero en profiteer van onze zakelijke korting.


Meer weten over deze unieke Deens rabat blokprofielen? Op ons Youtube-kanaal leggen wij precies uit wat je met deze profielen kan maken en zie je een mooie dichte schutting als voorbeeld.



Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Familie IJsselstijn
Friday 15 July 2022
Hallo,
Is bij de Deense Rabat blokprofiel schuttingen het profiel aan beiden kanten zichtbaar of maar aan één kant?

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Foire de Libramont
zondag 28 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
Demo Forest 2024
dinsdag 30 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
PlantariumGroen-Direkt Najaarseditie 2024
woensdag 21 augustus 2024
t/m donderdag 22 augustus 2024
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Future Green City 2024 in Utrecht
maandag 23 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Groenversneller
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER