Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Inkoper - Verkoper bij Olaf Nijenkamp

VACATURE
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Lieke van der Weijde, donderdag 17 oktober 2024
145 sec


Door een mooie groei van ons bedrijf in professioneel groen zijn wij op zoek naar een commerciële plantenkenner op ons kantoor in Raalte. Je kiest voor een werkweek van 32 uur of 38 uur.


Bij Olaf Nijenkamp werk je mee aan mooie projecten van hoveniers, grootgroen en gemeentes. Dat doe je samen met een team van ervaren inkopers en verkopers. Collega's die net als jij verstand hebben van tuinplanten, aanleg en onderhoud.

De functie

Als inkoper en verkoper maak je in onze ERP-software offertes en werk je orders uit voor beplantingsplannen van hoveniers, grootgroen en overheid. Je hebt contact met je klanten en kwekers via telefoon of mail.
Is je offerte een order geworden? Top! Dan ga je aan de slag en koop je de bomen en planten in bij kwekers, waarbij de kwaliteit van de bomen en planten voor jou net zo belangrijk is als die van de hovenier, die volgende week graag wil planten. Zo draag jij bij aan de mooiste tuinen in Nederland. Wie weet stuurt de hovenier jou een foto van zijn project in aanleg!
Op ons kantoor werk je niet alleen. Je werkt met 5 vaste commerciële plantenkenners waarmee je kunt overleggen en sparren. In de zomer krijg je de tijd om bomen en planten te bekijken bij kwekers of spreek je af met een van je eigen klanten.
We laten ons graag zien op vakbeurzen. Daar ontmoet jij ook hoveniers, architecten, inkopers, calculators of kwekers. Zo leer je snel je doelgroep kennen, het maakt je werk afwisselend en je leert alles over de markt en trends.
Een kantoorfunctie saai? Niet bij ons. Geen werkdag is hetzelfde. Als jij de uitdaging ziet om voor je klanten een beplantingsplan tot in de puntjes te willen regelen; Dan zit je goed. Of je loopt eens rond door de logistieke hal waar de inkomende planten binnenkomen. En... je drinkt koffie in de groenste kantine met al je collega's, ieder met zijn eigen inbreng.


Profielschets

Minimaal een MBO+ werk- en denk niveau.
Klantgericht en commercieel.
Aantoonbare werkervaring in de groenbranche is belangrijk in deze functie. Je bent een directe gesprekspartner voor bijvoorbeeld een grootgroenbedrijf, hoveniersbedrijf of kwekerij.
Je hebt goede kennis van bomen en planten die voorkomen in Nederlandse tuinen en plantsoenen.
Je kent de seizoendrukte in het voorjaar en het najaar.
Je werkt nauwkeurig en weet de weg in ERP-software en Microsoft 365 Apps.


Ons aanbod voor jou

Een zelfstandige baan binnen een goedlopend Inkoop- en Verkoopteam op ons kantoor in Raalte. Je krijgt de tijd om je in te werken, waarbij we onze vakkennis met jou delen. We werken hard voor onze klanten waarbij een positieve en loyale werksfeer in ons team altijd voorop staat.
Veelvuldig contact via telefoon en e-mail met klanten en kwekers; Je krijgt vast veel energie van alle mooie tuinprojecten waar je aan mee gaat werken.
De mogelijkheid om je marktkennis en plantenkennis te verbeteren door het bezoeken van beurzen, kwekers en klanten.
Een nieuwe, gezonde en en mooie werkplek. Je eigen bureau wordt tot in de puntjes geregeld zodat jij prettig kunt werken. We werken met de meest innovatieve ERP-software die onze werkprocessen versnellen en waarmee jij snel voordeel haalt uit je werk.
Ruimte om je te ontwikkelen. Olaf Nijenkamp Tuinplanten is namelijk nog lang niet uitgegroeid.
Je kiest voor een werkweek van 32 uur of 38 uur.
In de zomer en de winter - na het hoogseizoen - gegarandeerd even vakantie.
Je hebt de zekerheid van werken bij een gezonde onderneming. We betalen je een goed salaris waarbij we rekening houden met jouw ervaring en vakkennis. We hebben goede secundaire arbeidsvoorwaarden die we graag persoonlijk met je afstemmen op basis van je ervaring in de groene branche, je leeftijd en woonplaats.
Maar bovenal... vind je bij ons ook nog eens enorm veel gezelligheid van je nieuwe collega's.


Is dit wat jij zoekt in je nieuwe baan?

We nodigen je uit om ons mooie bedrijf aan de N35 in Raalte te bezoeken, de werkplek te bekijken en ons team te ontmoeten.
Op onze website www.olaf-nijenkamp.nl staat veel actuele informatie en zie je foto's van ons bedrijf en ons werk.


Wij ontvangen vooraf graag cv, zodat we een beeld hebben bij jouw ervaring- en kennis. Deze kun je sturen naar irma@olaf-nijenkamp.nl. We snappen ook dat je vooraf meer vragen hebt over de inhoud van de functie. Bel met Olaf Nijenkamp op 0653 3774 32.

LOGIN   met je e-mailadres om te reageren.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Tuinmachineshow Dagen bij Lozeman Tuinmachines
donderdag 24 oktober 2024
t/m zondag 8 december 2024
Hovenierscafé over bedrijfsovernames
woensdag 30 oktober 2024
Recreatie Vakbeurs: 12 - 14 november in Evenementenhal Hardenberg
dinsdag 12 november 2024
t/m donderdag 14 november 2024
Fleetexpo
woensdag 13 november 2024
t/m donderdag 14 november 2024
Redsun Relatiedagen: registratie is nu geopend
donderdag 14 november 2024
t/m vrijdag 15 november 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
Green Industry Profile
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Groenversneller
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER