Hovenierscafé over bedrijfsovernames |
|
|
|
|
| 56 sec |
Vakblad de Hovenier organiseert samen met Koninklijke VHG op 30 oktober om 10:00 bij Bloemenpark Appeltern het eerstvolgende Hovenierscafé, met dit keer als thema 'Bedrijfsovernames in de hovenierssector'. De bijeenkomst is bedoeld voor hoveniers die overwegen hun bedrijf over te dragen of over te nemen.
Volgens data van BDO duurt de gemiddelde bedrijfsovername 7 jaar. Het is kortom een proces wat niet 1,2,3 is geregeld. Er komen daarbij vele emotionele, financiele en juridische aspecten kijken. Allemaal in een interessante mix. Daarom besluiten Koninklijke VHG en Vakblad de Hovenier om de koppen bij elkaar te steken. Tijdens het evenement krijgen hoveniers en groenprofessionals even kort inzicht in de belangrijkste aspecten van een bedrijfsovername, zoals waardebepaling, juridische kwesties en financiering. Maar nog belangrijker, het biedt een plek waarin we met elkaar om de tafel gaan om vragen, ervaringen en uitdagingen te delen.
Programma en sprekers
| | Senior manager Private Client Services Anne-Marie Nijman van accountants- en advieskantoor BDO is regelmatig betrokken bij de complexiteit van bedrijfsovernames. Ze deelt waaraan je allemaal moet denken, zowel voor overnemende professionals als overdragende.
| | | Guus van Hout is als Senior Organisatie Adviseur bij Bol Adviseurs veelvuldig betrokken bij overnames (zowel overdracht als aankoop) en zal ook aandachtspunten delen.
| | | Tot slot deelt Frank Ruinard van Ruinard Hoveniers hoe hij het overnametraject heeft ervaren van het familiebedrijf als "overnemer".
|
Praktische informatie
Datum: 30 oktober 2024 Tijd: 10:00 - 12:30/13:00 uur Locatie: Bloemenpark Appeltern, exacte locatie/zaal in het park volgt Deelname: gratis, aanmelding verplicht.
Aanmelden kan tot 20 oktober door te mailen naar willemijn@nwst.nl. Vol = vol.
Een verslag van dit evenement verschijnt in de negende editie van Vakblad de Hovenier. Binnen VHG media wordt ook aandacht besteed aan dit Hovenierscafé.
LOGIN met je e-mailadres om te reageren. |
|
|
Er zijn nog geen reacties. |
Tip de redactie
|