Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Trainer groenvoorziening bij IPC Groene Ruimte

VACATURE
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Lieke van der Weijde, woensdag 29 mei 2024
128 sec


IPC Groene Ruimte is hét opleidingsinstituut voor de leefomgeving dat jaarlijks duizenden professionals opleidt. Ons aanbod is uitgebreid en gericht op professionals die werken aan een gezonde fysieke leefomgeving.


Jouw rol

Als trainer groenvoorziening ben je onderdeel van een gedreven team binnen IPC Groene Ruimte. Je traint deelnemers in cursusverband en ontwikkelt nieuwe lesstof op het gebied van groenbeheer en -onderhoud binnen de groene leefomgeving. Je behandelt onderwerpen variërend van planten- en bodemkennis, (stedelijke) groene infrastructuur tot toekomstbestendige toepassingen van groen in relatie tot biodiversiteit en klimaat.


De onderlinge verbondenheid van deze onderwerpen vereist een integrale benadering richting toekomstig groenbeheer. Het is jouw missie om samen met een enthousiast en hecht team van collega's de kennis en kunde van professionals naar een toekomstbestendig niveau te tillen.

Ook ga je aan de slag met

Relatiebeheer: je onderhoudt contact met opdrachtgevers en deelnemers en peilt waar hun behoeften liggen, om ze vervolgens te adviseren over mogelijke vervolgtrajecten. Naast onze bestaande opleidingen en trainingen, bieden we ook maatwerktrajecten aan en vragen we je hierin mee te denken. Dit doe je niet alleen; je werkt hiervoor nauw samen met onze opleidingsadviseurs.
Organisatie: je beheert lesmateriaal, bijbehorende examens en praktijklocaties. Onze trainingen en opleidingen vinden niet alleen plaats binnen de muren van een klaslokaal, integendeel: je bent regelmatig buiten te vinden met deelnemers zodat ze ervaringsgericht leren. Met de Koningsheide als achtertuin zijn er aan voorbeeldlocaties geen gebrek.


Het team van IPC Groene Ruimte
Het team van IPC Groene Ruimte

Wat bieden we jou?

Een salaris op basis van fulltime (40 uur p.w.) van minimaal 2870,- en maximaal 3564,- per maand op basis van werkervaring, exclusief vakantiegeld en een eindejaar bonusuitkering
De mogelijkheid om flexibel en hybride te werken op ons kantoor in Arnhem met de Veluwe als achtertuin of gedeeltelijk vanuit huis. Op dagen dat je traint, word je op kantoor verwacht, maar op administratieve dagen ben je vrij om te werken waar je wil
Laptop en telefoon van de zaak
Prettige werksfeer: binnen de organisatie is veel aandacht voor een gezonde en prettige bedrijfscultuur
Goede pensioenregeling
Wie wordt jouw nieuwe collega?
Ronald van der Velden is ontwikkelaar en trainer groenvoorziening bij IPC Groene Ruimte. Hij vertelt over zijn werk:


"Het toekomstig groenbeheer staat voor een grote uitdaging. Opgaven zoals klimaatadaptatie en het herstellen en versterken van de biodiversiteit hebben gevolgen voor het beheer van de openbare ruimte. Als trainer groenbeheer kan je samen met collega's en met mij meehelpen om de kennis die hiervoor nodig is, over te brengen."

"Zelf ervaar ik het werken bij IPC Groene Ruimte als heel prettig omdat je ruimte krijgt om de kennis van de cursisten, maar ook zeker van jezelf, te vergroten. Kennis die essentieel is om onze toekomst groener te maken."

Wanneer zijn we een match?

Je hebt meerdere jaren ervaring in het vakgebied van groenvoorziening en je wil jouw kennis en kunde delen met anderen. Je hebt dan ook een duidelijke visie op toekomstig groenbeheer.
Je bent flexibel en je kan je goed aanpassen: als trainer werk je grotendeels binnen kantooruren, maar dit kan soms afwijken.
Je bent voor minimaal 32 uur per week beschikbaar
Ervaring met lesgeven is handig, maar niet noodzakelijk. Belangrijk is dat je communicatief vaardig bent en affiniteit hebt met kennis overbrengen


Wie zijn wij?

Als innovatief opleidingsinstituut is het ons doel de wereld gezond en leefbaar te houden voor mens en dier door mensen, bedrijven en organisaties te stimuleren bewuster en zorgvuldiger met onze leefomgeving om te gaan. Wij geloven dat opleiden de wereld kan veranderen, zodat we op die manier een vitale aarde door kunnen geven aan de volgende generatie. Je vindt ons in het bosrijke Arnhem, tegen de Veluwe aan.


Hoe nu verder?

Help jij mee in onze missie om de fysieke leefomgeving duurzaam te vergroenen? Reageer dan zo snel mogelijk met je CV en motivatie ter attentie van Johan van Apeldoorn via j.van.apeldoorn@ipcgroen.nl of 06-11325591. Wat jou motiveert om op deze vacature te reageren, is vorm-vrij. Bijvoorbeeld door een brief, afbeelding of video.


Hopelijk tot snel!

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

AGENDA
Foire de Libramont
vrijdag 26 juli 2024
t/m maandag 29 juli 2024
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Future Green City 2024 in Utrecht
maandag 23 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024
Vakbeurs Openbare Ruimte 2024
woensdag 25 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024
Expertdag Duurzaam Gras 2024
dinsdag 1 oktober 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Groenversneller
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER