Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Festival Gardenista verplaatst naar september 2021

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Meike Wessels, woensdag 23 december 2020
58 sec


In verband met de coronamaatregelen heeft de vereniging KMTP/Groei & Bloei besloten de tweede editie van het festival Gardenista naar september 2021 te verplaatsen. Aanvankelijk zou deze editie in mei 2020 plaatsvinden maar door de uitbraak van het coronavirus besloot de organisatie de editie een jaar naar achteren te schuiven.


Ook de mei 2021-editie wordt een aantal maanden naar achteren verplaatst: gezien de huidige maatregelen en het vooruitzicht dat de vaccinatie in januari zal starten, heeft KMTP/Groei & Bloei besloten Gardenista te verplaatsen naar september. 'Het belang van de volksgezondheid staat voorop. Ook het najaar biedt volop mogelijkheden tuinieren te beleven en te vieren tijdens het groene festival Gardenista', schrijft de vereniging in een persbericht.

Competities

Met competities voor bloemschikkers, kwekers en tuinontwerpers creƫert Gardenista interactie tussen inzenders en publiek. Studenten, professionals en amateurs in alle sectoren van het groen hebben de mogelijkheid hun vakbekwaamheid te tonen. Hierdoor ontstaat een divers aanbod waarbij het publiek, naast professionele jurering, de beste inzendingen kiest.


'Er groener uitkomen dan ze binnenkwamen'

Leef in het groen

Het thema van 2021, Leef in het groen, staat voor het goede gevoel dat groen kan geven. De vereniging wil de bezoeker hiermee een bijzondere groenbeleving meegeven. 'Zodat ze er groener uitkomen dan ze binnenkwamen', schrijft KMPT/Groei & Bloei. Daarnaast gaat het festival verder dan tuinen en bloemen; op alle onderdelen van Gardenista staat duurzaamheid en biodiversiteit centraal.


KMTP/Groei & Bloei

KMTP/Groei & Bloei is met bijna 35.000 leden de grootste tuinvereniging van Nederland en Vlaanderen (Tuinpunt). De 130 lokale afdelingen organiseren diverse groene activiteiten in de eigen regio. Het groene festival Gardenista is een initiatief van KMTP/Groei & Bloei.


Gardenista 'Leef in het Groen' vindt plaats van 22 tot en met 26 september 2021 op de historisch buitenplaats Den Alerdinck in Laag-Zuthem nabij Zwolle.

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Foire de Libramont
zondag 28 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
Demo Forest 2024
dinsdag 30 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
PlantariumGroen-Direkt Najaarseditie 2024
woensdag 21 augustus 2024
t/m donderdag 22 augustus 2024
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Future Green City 2024 in Utrecht
maandag 23 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Groenversneller
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER