Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Tips voor optimale efficiëncy in de groenvoorziening

ADVERTORIAL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Peter Jansen, woensdag 4 september 2019
77 sec


Als hovenier of groenvoorziener heeft u te maken met beperkende omstandigheden tijdens uw werk. De kunst is om deze uitdagingen te trotseren en gelijktijdig tot een optimalisatie van uw efficiëncy te komen. Lees de ervaringen van collega professionals en laat u inspireren. Welke uitdagingen gaat u samen met Pellenc aanpakken?

Ervaringen van een gemeente
"Het verschil met de benzinemotor is overduidelijk" - Xavier Péraldi, diensthoofd leefmilieu

De gemeente Cannes, in Frankrijk, werkt al 7 jaar met meer dan 83 verschillende Pellenc gereedschappen. Haar focus ligt op het beheren en aanleggen van groenvoorzieningen. Werken in openbare ruimten waar mensen wonen en werken vraagt om goed materiaal, dat ook nog eens prettig werkt voor de gebruiker. Prettiger werken door minder trillingen en meer bewegingsvrijheid, omdat de accu op de rug gedragen wordt. Onze medewerkers waarderen dat zeer. Vermindering van geluidshinder is een essentiële factor geweest bij de keuze voor accugereedschap van Pellenc. Daarnaast willen we ook onze bijdrage leveren aan duurzaamheid. Geen luchtvervuiling, geen uitstoot van CO2.

Ervaringen van een hovenier/groenvoorziener
"Ik merk dat een accu-machine veel langer mee gaat dan een benzinemotor"- Peter Eeman, diensthoofd Groenvoorzieningen Grijkoort, een veelzijdig hovenier/groenvoorziener uit België, onderhoud o.a. parken, landschappen, groenvoorziening naast wegen, begraafplaatsen en boomgaarden.-

Particulieren, bedrijven, provincies en gemeenten zijn haar belangrijkste klanten. Al meer dan 15 jaar werkt Grijkoort met Pellenc gereedschappen. Een succesvolle keuze, omdat met name de Pellenc accugereedschappen inzetbaar zijn bij een diversiteit aan activiteiten. Het ziekteverzuim is aanzienlijk afgenomen, volgens Peter Eeman, Diensthoofd Groenvoorzieningen. Zo zijn er aantoonbaar minder gewricht- en spierproblemen. Dit is een gevolg van het lichte gewicht en de ergonomie van het gereedschap. Wat het financiële plaatje betreft, hebben wij een enorm bedrag bespaard. Dit was op brandstofkosten, maar ook door de langere levensduur van de accu ten opzichte van een benzinemotor. Denk hierbij aan duizenden euro's per jaar.

Overtuig uzelf van de kracht van Pellenc gereedschappen

Wilt u nog meer tips over efficiënt werken in de groenvoorziening of informatie van ons verkoopteam ontvangen? Bezoek ons dan op de GTH 2019 of neem contact met ons op. Tijdens de GTH kunt u onze gereedschappen uitproberen. Kom langs en probeer de Pellenc gereedschappen.

Liever contact op korte termijn? Wij verzorgen graag een demonstratie voor u of kijk op onze website naar ons assortiment.

Pellenc, de natuur is onze drijfveer.



Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Foire de Libramont
zondag 28 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
Demo Forest 2024
dinsdag 30 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
PlantariumGroen-Direkt Najaarseditie 2024
woensdag 21 augustus 2024
t/m donderdag 22 augustus 2024
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Future Green City 2024 in Utrecht
maandag 23 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Groenversneller
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER