Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Veraluxe creëert de ultieme en onbezorgde buitenbeleving

ADVERTORIAL
MARKT & ACTUEEL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
zondag 1 september 2024
52 sec


Iedereen droomt wel eens van een plek in de tuin om onbezorgd te genieten. Veraluxe maakt deze woondroom werkelijkheid. Als specialist in maatwerk terrasoverkappingen en poolhouses biedt Veraluxe hoogwaardige oplossingen die perfect aansluiten bij de wensen van de klant. Of het nu gaat om een vrijstaande overkapping of een compleet outdoorconcept, Veraluxe zorgt voor een naadloze integratie met de bestaande architectuur van de woning.


Veraluxe richt zich op het ontwerpen, visualiseren en realiseren van exclusieve buitenruimtes. De tuin wordt daarmee een verlengstuk van de woning, een plek waar men het hele jaar door kan koken, dineren en ontspannen. Het resultaat is een buitenverblijf van topkwaliteit. Het houdt niet op bij alleen realiseren. Ook service en onderhoud houdt Veraluxe in eigen hand, waardoor de klant jaar na jaar zorgeloos kan blijven genieten.

Bent u op zoek naar een comfortabele plek in de tuin om te relaxen, of bent u een professional die een totaal outdoorconcept wil realiseren voor uw klanten? Veraluxe denkt graag met u mee en biedt tal van mogelijkheden op het gebied van maatwerk en design.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken via tel. 0488 - 427 613 of bezoek onze website www.veraluxe.nl voor meer informatie.

Over Veraluxe

Veraluxe is al 10 jaar een toonaangevend bedrijf in de ontwikkeling van luxe buitenverblijven en outdoorconcepten. Met een focus op kwaliteit en vakmanschap, creëert Veraluxe unieke oplossingen voor het ultieme buitenleven.


Meesters in de Tuin 2024 vindt plaats van donderdagavond 10 tot en met zaterdag 12 oktober. Tickets kun je hier bestellen

LOGIN   met je e-mailadres om te reageren.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Tobroco-Giant houdt twee open dagen vol entertainment
zaterdag 28 september 2024
t/m zondag 29 september 2024
Expertdag Duurzaam Gras 2024
dinsdag 1 oktober 2024
Tuingeluk met planten
zaterdag 5 oktober 2024
t/m zondag 6 oktober 2024
Meesters in de tuin 2024
donderdag 10 oktober 2024
t/m zaterdag 12 oktober 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
Green Industry Profile
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Groenversneller
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER