Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

MAN showt special edition bestelwagen in Hardenberg: hier krijgen ondernemers nieuwe energie van

ADVERTORIAL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Willemijn van Iersel, vrijdag 8 december 2023
81 sec


TGE Dutch Commander op de Groene Sector Vakbeurs

Met de TGE Dutch Commander toont MAN een bestelwagen waar ondernemers nieuwe energie van krijgen. Deze special edition onderscheidt zich met een aandrijflijn waarbij de power van de nieuw ontwikkelde Euro 6 BiTurbo-motor, een (optionele) automatische transmissie en achterwielaandrijving een perfecte match vormen. Zo bedraagt het maximale trekgewicht maar liefst 3,5 ton. De speciaal voor Nederland ontworpen edition biedt daarbij luxe en gebruiksgemak van het hoogste niveau: van 17 inch lichtmetalen velgen en lederen bekleding tot een Aluca kastenwand. Uiteraard zijn de MAN DigitalServices ook beschikbaar.


De nieuw ontwikkelde BiTurbo-motor van de MAN TGE Dutch Commander is goed voor een vermogen van 120 kW/164 pk. De (optionele) achttraps automatische transmissie garandeert onder alle omstandigheden een optimale vermogensafgifte naar de aandreven enkelluchts achteras. Met deze uitgekiende configuratie is de TGE Dutch Commander goed voor een maximaal trekgewicht van 3,5 ton. Daarmee is hij in combinatie met de optionele vaste trekhaak ook klaar voor zware klussen.

Alle ruimte voor luxe

De TGE Dutch Commander is in een beperkte oplage beschikbaar en is ook wat zijn uitgebreide standaarduitrusting betreft in alle opzichten onderscheidend. Al op het eerste gezicht springen zwarte 17 inch lichtmetalen velgen en de grote zonneklep in het oog. Dankzij lederen bekleding en de geveerde bestuurdersstoel is het comfort van topklasse. In de cockpit valt ook het mediasysteem met 8 inch display op. De adaptieve cruise-control en trailer assist dragen bij aan een nog relaxtere én veiligere rijervaring. Met het maatwerk van de Aluca kastenwanden vervult de TGE Dutch Commander ook op het gebied van gebruiksgemak een voortrekkersrol.


Dankzij lederen bekleding en de geveerde bestuurdersstoel is het comfort van topklasse

Werkt goed: MAN DigitalServices

MAN DigitalServices maakt de inzet van een TGE Dutch Commander nog efficiënter. Bij aankoop van de special edition zijn diverse diensten gedurende twee jaar gratis inbegrepen. Dat geldt om te beginnen voor EfficientRoute. Deze dienst zorgt er met automatische updates voor dat de navigatiekaarten altijd actueel zijn. Real-time verkeersinformatie is daarbij geïntegreerd. Ook MAN Online News is twee jaar gratis. Met deze dienst is de bestuurder via het scherm navigatiesysteem altijd op de hoogte van het laatste nieuws en de weersituatie.


Kijk voor meer info op https://man-nederland.nl/man-bestelwagen
Groene Sector Vakbeurs - Hardenberg

In januari luidt De Groene Sector Vakbeurs voor veel groenprofessionals het jaar 2024 in. Locatie Evenementenhal Hardenberg op 9, 10 en 11 januari 2024 van 13.00 tot 21.00 uur.

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Foire de Libramont
zondag 28 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
Demo Forest 2024
dinsdag 30 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
PlantariumGroen-Direkt Najaarseditie 2024
woensdag 21 augustus 2024
t/m donderdag 22 augustus 2024
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Future Green City 2024 in Utrecht
maandag 23 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Groenversneller
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER